ΑΕΚ

Τέλος της σεζόν χωρίς προπόνηση, με αντίο Δέλλα

Τέλος της σεζόν χωρίς προπόνηση, με αντίο Δέλλα
Δέλλας, Σπάτα, ΑΕΚ, προπονητικό INTIME SPORTS

Η σεζόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προπόνηση, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να μένουν στα αποδυτήρια. Αποχαιρετιστήρια κουβέντα από Δέλλα σε συμπαίκτες και προπονητές. Δεν έκανε το ίδιο ο Λυμπερόπουλος. Συγχαρητήρια "Κωστέ"

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό και σήμερα θα γινόταν η τελευταία προπόνηση πριν από το τέλος της σεζόν και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Παρότι όλοι ανέμεναν να γίνει αποθεραπεία για αυτούς που αγωνίστηκαν και ελαφριά προπόνηση για τους υπόλοιπους, τελικά αποφασίστηκε να παραμείνουν παίκτες και τεχνικό τιμ στα αποδυτήρια και να μιλήσουν για την σεζόν και να ευχηθούν ενόψει διακοπών και της νέας σεζόν.

Ευχαρίστησε συμπαίκτες-προπονητές ο Δέλλας

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που πήραν τον λόγο ήταν και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ και τους ευχαρίστησε για όσα περάσαν μαζί.

"Σας ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε" είπε αρχικά ο Τράι και συμπλήρωσε "Με κάποιους γνωριζόμαστε χρόνια, με κάποιους άλλους λίγους μήνες. Από τον μεγαλύτερο εδώ μέσα που είναι ο Πασάς, μέχρι τον μικρότερο τον Φούντα σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε. Καλή συνέχεια σε όλους σας, όπου και αν είστε του χρόνου".

Πριν ολοκληρώσει ο "Κολοσσός", έδωσε μια συμβουλή σε όλους για το μέλλον τους: "Να θυμάστε να παίζετε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς σας".

Δεν αποχαιρέτισε ο Λύμπε

Εντύπωσε προκάλεσε η στάση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος ενώ όλοι περιμένανε να μιλήσει και να κάνει το ίδιο, ο αρχηγός της Ένωσης δεν αναφέρθηκε καν, αφήνοντας ερωτηματικά για το μέλλον του.

Συγχαρητήρια από Κωστένογλου

Τον λόγο πήρε φυσικά και ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου: " Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάστηκα μαζί σας φέτος. Περάσαμε πολύ δύσκολα, το ξέρετε καλύτερα εσείς. Μείναμε όμως ενωμένοι μέχρι το τέλος", είπε αρχικά ο κόουτς της Ένωσης και συνέχισε: "Σεβαστήκαμε τον κόσμο της ΑΕΚ και την ίδια την ΑΕΚ. Είχαμε πολλά προβλήματα εξωαγωνιστικά. Το ότι παλέψαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και πήραμε το καλό εισιτήριο για το Γιουριόπα Λιγκ, σίγουρα είναι πολύ θετικό. Μπορούσαμε όμως και καλύτερα. Ανεξαρτήτου αυτού πάντως κάνατε μεγάλη προσπάθεια και αξίζετε όλοι σας συγχαρητήρια".

Τέλος, για το δικό του μέλλον στην ΑΕΚ, ο Κωστέ δεν έδωσε κάποια είδηση, ενώ τόνισε στους παίκτες να προσέξουν στις διακοπές τον εαυτό τους: "Δεν ξέρω αν θα μείνω. Δεν γνωρίζω τίποτε ακόμη. Τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε όλοι μας τι θα γίνει. Θέλω να περάσετε καλά στις διακοπές σας, να προσέχετε τους εαυτούς για να ξεκουραστείτε. Το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία, όσοι συνεχίσετε στην ΑΕΚ, θα ενημερωθείτε σχετικά".

Διαβάστε εδώ την αρχικά αρνητική απόφαση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΑΕΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ