ΕΠΟ

Αρνητική η ΕΠΟ για την ΑΕΚ

Αρνητική η ΕΠΟ για την ΑΕΚ
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Αρνητική είναι η εισήγηση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΑΕΚ, κυρίως διότι η Ένωση δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα και χρειάζεται άμεσα χρήματα για να αλλάξει η κατάσταση

Περισσότερο από μια ώρα κράτησε η διαδικασία της εξέτασης του φακέλου αδειοδότησης της ΑΕΚ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ο οποίος ήταν παρών στην διαδικασία, άκουσε τους ανθρώπους της ΕΠΟ να είναι αρνητικοί στο να πάρει η Ένωση άδεια κυρίως διότι δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα.

Για να αλλάξουν τα δεδομένα για τους "κιτρινόμαυρους" χρειάζονται άμεσα περίπου 4,5 εκ. ευρώ ώστε να καλυφθούν διάφορες υποχρεώσεις.

Λίγος χρόνος υπάρχει για την ΑΕΚ, καθώς όταν ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση της Επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, τότε η ΠΑΕ μπορεί να καταθέσει έφεσή για να εξεταστεί ο φάκελος σε δεύτερο βαθμό και να πάρει την άδεια, αρκεί να έχει βρεθεί το ποσό ώστε να τακτοποιηθούν τα οφειλόμενα και να πάρει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα.

Σε διαφορετική περίπτωση η αρνητική απόφαση θα σταλεί στην UEFA και τότε η ΑΕΚ κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός έτους από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορεί να κάνει μεταγραφές μόνο γηγενών παικτών κάτω των 22 ετών.

Για το ζήτημα αυτό μάλιστα έχει προγραμματιστεί συνάντηση για την Τρίτη (22/5) το βράδυ μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και του Ντέμη Νικολαϊδη.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ