NBA

NBA, Σέλτικς: Αγωνία για Πορζίνγκις, τραυματίστηκε στην γάμπα στο Game 4 με τους Χιτ

NBA, Σέλτικς: Αγωνία για Πορζίνγκις, τραυματίστηκε στην γάμπα στο Game 4 με τους Χιτ
PRINTSCREEN

Έντονη ανησυχία στους Σέλτικς για την κατάσταση του Κρίσταπς Πορζίνγκις, αφού ο Λετονός φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε στην δεξιά γάμπα στο Game 4 της σειράς με τους Χιτ και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η άνετη νίκη των Σέλτικς επί των Χιτ στο Μαϊάμι (102-88) ήρθε με ένα σημαντικό τίμημα, που ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα της σεζόν για την Βοστώνη: Τον τραυματισμό του Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Λετονός φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε στην δεξιά γάμπα λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης περιόδου, όταν σε μία προσπάθειά του να δώσει πάσα στον Τζέιλεν Μπράουν ένιωσε ένα τράβηγμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα από το παρκέ.

Ο Πορζίνγκις ήταν εμφανώς στεναχωρημένος - και οι Σέλτικς ανήσυχοι - μετά από αυτό το σκηνικό, με τον ταλαντούχο ψηλό να μην αγωνίζεται στο υπόλοιπο παιχνίδι. Το μόνο θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει πειραχτεί ο αχίλλειος τένοντας. Παρόλα αυτά, όλα τα υπόλοιπα σενάρια είναι ανοιχτά, με τους Σέλτικς να ελπίζουν πλέον ότι ο βασικός τους σέντερ δεν έχει υποστεί θλάση.

Την φετινή σεζόν ο Πορζίνγκις έχει αποδειχθεί κομβικός στην πορεία των "Κελτών", αφού έκλεισε την κανονική περίοδο είχε 20.1 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.9 κοψίματα μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής, με την ικανότητά του να ανοίγει το γήπεδο να τον κάνει πολύτιμο.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Πορζίνγκις:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ