ΑΕΚ

Θέλει να πάρει επιθετικό αλλά...

Θέλει να πάρει επιθετικό αλλά...

Στην ΑΕΚ έχει αποφασιστεί να προχωρήσουν σε μία ή δύο μεταγραφές επιπλέον, αλλά μόνο εάν πρόκειται για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα προσφέρουν ποιότητα και εμπειρία. Προτεραιότητα ο επιθετικός, στα υπόψιν ο κόφτης. Λέκιτς ο ένας υποψήφιος

Μετά και τα πρώτα συμπεράσματα από τα φιλικά οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Τραϊνό Δέλλα, αποφάσισαν πως πρέπει να υπάρξει ενίσχυση τουλάχιστον στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Η λίστα ήταν έτοιμη από τον τεχνικό διευθυντή, αλλά πρώτα περίμεναν να δουν την ομάδα απέναντι σε Νίκη Βόλου και Ρόμα.

Από την πλευρά του Μελισσανίδη, το ΟΚ είναι δεδομένο και πλέον οι κινήσεις για την απόκτηση παίκτη που θα κάνει την διαφορά έχουν ξεκινήσει. Το πρώτο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια (παίκτη που έκανε κρούση ο Μιλοβάνοβιτς από τα Χάνια), είναι αυτό του Ντέγιαν Λέκιτς. Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση, αλλά παράλληλα και δύσκολη καθώς ο παίκτης ανήκει στην Γκεντσεμπιρλιγκί, αγωνίστηκε πέρυσι στην Σπόρτινγκ Χιχόν ως δανεικός και του χρόνου το συμβόλαιο του λήγει με τους Τούρκους.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα Goal, ο παίκτης πολιορκείται από Ισπανικές ομάδες, τον θέλει ξανά η Χιχόν και οι Τούρκοι ψάχνουν τρόπο να βγάλουν λεφτά από τον παίκτη καθώς δεν επιθυμούν εκ νέου δανεισμό. Μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι γύρω από τον 29χρονο φορ, βρίσκεται και η ΑΕΚ που στα πλεονεκτήματα έναντι των «αντιπάλων» της είναι το πρότζεκτ αλλά και η ρευστότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η ΑΕΚ δεν θα επιμείνει πολύ στην συγκεκριμένη περίπτωση αν δει πως ο παίκτης δεν πει αρχικά το οκ και δεν δείξει επιθυμία για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. Διότι στην Ένωση πιστεύουν πως αν ο παίκτης συμφωνήσει, θα βρουν την φόρμουλα με τους Τούρκους. Αρχικά ο Λέκιτς δείχνει θετικός αλλά μέχρι εκεί.

Φυσικά στην λίστα του Μιλοβάνοβιτς υπάρχει ακόμα ένα όνομα έκπληξη που θεωρείται λίγο πιο εύκολη περίπτωση. Όπως και να 'χει όμως, στόχος της ΑΕΚ είναι η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών στο τέλος του μήνα, ο δικέφαλος έχει για σύμμαχο το χρόνο, καθώς πιο εύκολα θα μπορέσει να πιέσει για τα δικά της θέλω. Από 'κει και πέρα...

Αμυντικό χαφ υπό προϋποθέσεις

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη μεταγραφή (όταν ολοκληρωθεί του επιθετικού) στην θέση του αμυντικού χαφ. συγκεκριμένα για έναν καθαρόαιμο κόφτη. Για αυτή την θέση υπάρχουν ακόμα κάποιες ενστάσεις, κυρίως από την πλευρά του Δέλλα που δεν καίγεται για έναν τέτοιου στυλ παίκτη καθώς δεν ταιριάζει στα σχέδια που έχει στο μυαλό του. Άλλωστε όπως είπε και στην προετοιμασία «προτιμώ να φτιάξω έναν τέτοιο παίκτη».

Κρίνοντας από τα παραπάνω, η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για έναν μέσο, μόνο εάν πρόκειται για εξαιρετική λύση ή μπορεί να δώσει βοήθειες και σε άλλες θέσεις, ούτως ώστε να μπορεί να τον εκμεταλλευτεί ο Δέλλας. Η επαφή με τον Λάζαρ, έγινε, αλλά δύσκολα να προχωρήσει καθώς ψάχνουν για κάτι καλύτερο. Αξίζει να σημειώσουμε πως όσο ο Κατσουράνης μένει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να είναι υπάρξει η έκπληξη καθώς είναι σίγουρο πως ταιριάζει περισσότερο στα θέλω του προπονητή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ