ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης έστειλε το μήνυμα για μεταγραφές

Ο Μελισσανίδης έστειλε το μήνυμα για μεταγραφές
Μελισσανίδης INTIME SPORTS

Τις τελευταίες κινήσεις όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό ετοιμάζουν στην ΑΕΚ. Διαβάστε το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι όποιον θέλει μπορεί να τον αποκτήσει. Αυτό συμβαίνει και τώρα, τη στιγμή που η Ένωση βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχοντας έρθει σε επαφή με τους στενούς συνεργάτες του ξεκαθάρισε, όπως γράφει η Ώρα, ότι για τον ίδιο δεν υφίσταται πρόβλημα για την απόκτηση οποιουδήποτε παίκτη.

Ωστόσο, ζήτηση οι όποιες κινήσεις να γίνουν μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και έχουν να κάνουν με το πόσο ταιριάζει ο κάθε παίκτης που εξετάζεται στην ομάδα.

"Προσοχή να μην “κάψουμε” τους παίκτες του βασικού κορμού του μέλλοντος", φέρεται να ήταν η προτροπή του πανίσχυρου Ενωσίτη επιχειρηματία, κάτι που δείχνει ότι ο Μελισσανίδης δεν παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του μεταγραφικού παζαριού και προτιμά τις μελετημένες, καθαρά ποδοσφαιρικές κινήσεις.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ