ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μιλάει με τον Λάζαρ!

Η ΑΕΚ μιλάει με τον Λάζαρ!
INTIME SPORTS

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ, θα έρθει στην Αθήνα εντός της εβδομάδας για να συζητήσει την προοπτική ένταξης του στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λαζάρ, θα έρθει στην Αθήνα εντός της εβδομάδας για να συζητήσει την προοπτική ένταξης του στην ΑΕΚ. Ο 33χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ αλλά παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης περιμένοντας να ολοκληρωθεί το deal.

Οι άνθρωποι της "Ένωσης", φαίνεται πως παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος χαφ, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς τελείωσε το συμβόλαιο του, έχει μιλήσει με την ΑΕΚ και την ερχόμενη εβδομάδα, όπως προκύπτει απ’ το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της.

Ο 33χρονος μέσος, αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια ως βασικός στους Θεσσαλονικείς, έχοντας συνολικά 69 συμμετοχές και 7 γκολ.

Μάλιστα, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Κοστίν Λάζαρ, σίγουρα θα πρόκειται για μία «δυνατή» και σημαντική μεταγραφή για το ρόστερ, καθώς με την εμπειρία του και την δυναμικότητα του θα βοηθήσει την ομάδα.

Να σημειωθεί ότι διεθνής Ρουμάνος μέσος παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης γιατί επιθυμία του είναι να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ασφαλώς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ ως μία μεγάλη προοπτική.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ