ΑΕΚ

The party is here... με Γεωργέα!

The party is here... με Γεωργέα!
ΑΕΚ, οπαδοί, πανηγυρισμοί INTIME SPORTS

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη, δεύτερη βδομάδα στην κορυφή, πρώτο πάρτι τη φετινή σεζόν. Όλα αυτά με κοινό παρανομαστή τον Νίκο Γεωργέα. Το Sport24.gr αναλύει.

Ένα ακόμα Σαββατόβραδο πέρασε όμορφα για τον κόσμο και την ομάδα της ΑΕΚ, με την Κυριακή να ξημερώνει και να την βρίσκει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με +4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και δύο ματς περισσότερα και +5 από τον Παναθηναϊκό και τρία ματς περισσότερα.

Μπορεί να μην είναι ώρα για πανηγυρισμούς, αλλά σίγουρα το άγχος πλέον είναι με την μεριά των αντιπάλων που γνωρίζουν ότι πρέπει να πάρουν τα επιπλέον ματς προκειμένου να καλύψουν την διαφορά. Αυτό είναι το ένα κέρδος και το δεύτερο και πιο τρομακτικό για τους συν διεκδικητές της Ένωσης, είναι η επιστροφή του κόσμου, είναι η επιστροφή στα πάρτι.

Η εποχή των πάρτι... επέστρεψε

Σε μια συνέντευξη του αρχηγού της Original 21, Δημήτρη Χατζηχρήστου, στο Sport24.gr λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν (ευκαιρία δοθείσης των εκλογών της Μάνας ΑΕΚ), κλείσαμε με την παρακάτω ερώτηση:

- Στις αρχές του 2004 είχαμε το "Πάρτι" σε κάθε αγώνα. Φέτος ξεκινάμε όπως και τότε, με τις ίδιες προοπτικές και συνθήκες. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει το "πάρτι"; " Το πάρτι; Φυσικά! Με μια προϋπόθεση, να έχουμε 6 σερί νίκες στα πρώτα 6 ματς του πρωταθλήματος".

Μπορεί οι έξι σερί νίκες να μην ήρθαν στην έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά η 13η αγωνιστική βρίσκει την ΑΕΚ καθισμένη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όπως ήταν αναμενόμενο, το "Πάρτι" επέστρεψε σε μια δύσκολη εποχή για τον δικέφαλο, ένα επιπλέον όπλο για την ΑΕΚ, ο πραγματικός της κόσμος.

Το τι έγινε τις προηγούμενες 12 αγωνιστικές, είναι παρελθόν. Η σεζόν ξεκίνησε από το Σάββατο με τον κόσμο να επιστρέφει και να δίνει την βοήθεια που χρειάστηκε η ομάδα προκειμένου να ξεπεράσει ακόμα ένα δύσκολο εμπόδιο. Μέχρι το σημείο που ο δικέφαλος αγωνιζόταν μόνος του, δεν ήταν υπολογίσιμος, αλλά τώρα με τον κόσμο στο πλευρό του άρχισαν πολλοί να αναρωτιούνται, η απάντηση απλή: Ο Άγης στη σέντρα, το Πάρτι είναι εδώ!

Ο αναγεννημένος Φούλης

Σε αυτή την τρελή και αλλοπρόσαλλη σεζόν, δεν θα μπορούσε να μην είναι πρωταγωνιστής ένας άνθρωπος, ένας ποδοσφαιριστή, ο παλαιότερος που βρίσκεται στο αποδυτήρια της ΑΕΚ, ο Νίκος Γεωργέας.

Ο αγαπημένος Φούλης των αποδυτηρίων αλλά και της εξέδρας, τις τελευταίες αγωνιστικές σε μια νέα θέση για αυτόν, κλέβει την παράσταση από τους συμπαίκτες του. Αποτελεί τον βασικό αμυντικό χαφ της ΑΕΚ και δείχνει να είναι αναγεννημένος σε αυτή τη θέση.

Από το Αγρίνιο που μπήκε ως αναγκαστική λύση, εξελίχτηκε σε βασική για τον χώρο του κέντρου και με τις εμφανίσεις του δύσκολα θα αλλάξει θέση. Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πάλι ο κορυφαίος του γηπέδου (κατά την προσωπική μας άποψη) και αν κάποιος νομίζει ότι ο Γεωργέας είναι καλός μόνο για να κόβει, είναι γελασμένος. Σε αυτόν πιστώνεται το πρώτο γκολ του αγώνα, που έβγαλε μπαλιά τρύπα στον Κλωναρίδη. Και δημιουργός λοιπόν.

Ίσως να γουστάρει περισσότερο τη θέση αυτή, γιατί πλησιάζει περισσότερο την αντίπαλη εστία, ίσως να το κάνει λόγω έλλειψης παικτών και επειδή κάποιος πρέπει να παίξει εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν οι υπόλοιποι παίκτες και κυρίως οι νεαροί, έχουν τον Νικόλα ως παράδειγμα προς μίμηση, η ΑΕΚ φέτος μπορεί να φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό.

ΥΓ: Ίσως το πιο... γλυκό αυτογκόλ για τον Τάσο Πάντο. Στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί χρυσό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ