ΑΕΚ

Σε φουλ ρυθμούς με το "καλησπέρα" ο Βράνιες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη (27/12) στα Σπάτα και μπήκε αμέσως στους κανονικούς ρυθμούς. Εκτός οι Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα και Αραβίδης.

Με… φόρα μπήκε στις προπονήσεις της νέας του ομάδας ο Όγκνιεν Βράνιες. Σήμερα (27/12) που οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν από την εορταστική άδεια, ο Βόσνιος στόπερ έκανε το ντεμπούτο του στα Σπάτα. Και ο Βράνιες ακολούθησε αμέσως το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Βεβαίως ο ίδιος ο Βόσνιος έχει παραδεχθεί πως δεν θα είναι απολύτως έτοιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό στις 4 Γενάρη, αλλά αν αρχίσει από νωρίς να ανεβάζει στροφές, ίσως θέσει υποψηφιότητα για παρουσία στο παιχνίδι με τον Αστέρα, στις 7 του μηνός. Πάντως σίγουρα θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι. Αντίθετα πολύ νωρίτερα έτοιμος θα είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στο απουσιολόγιο του Ζοσέ Μοράις στην πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα, ήταν τρια ονόματα. Αυτό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ακόμα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, του Ούγκο Αλμέιδα που υποφέρει από εμπύρετη αμυγδαλίτιδα και του Χρήστου Αραβίδη. Ο "Άραβας" ακολούθησε και σήμερα (27/12) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για λόγους απολύτως… προληπτικούς.

Την τελευταία μέρα πριν από την εορταστική άδεια, ο επιθετικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην άνω γνάθο. Και θα πρέπει για κάποιο διάστημα να προστατευτεί και από το ενδεχόμενο να κτυπήσει με την μπάλα ή με κάποια αγκωνιά στο πρόσωπο. Άλλωστε ο Αραβίδης έχει τιμωρία τριών αγωνιστικών, μετά την αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΣ.

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ... ΒΑΘΙΑ

Οι μέρες ξεκούρασης για τους παίκτες της ΑΕΚ πέρασαν και πλέον πέφτουν με τα "μούτρα" στην δουλειά. Ο Μοράις όχι μόνο έχει στο πρόγραμμα φουλ προπονήσεις ακόμα και παραμονή και ανήμερα της πρωτοχρονιάς, αλλά για αύριο (28/12) έχει προγραμματίσει διπλή δουλειά στα Σπάτα. Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ποντάρει" στον Μαϊστόροβιτς
Το πρόγραμμα της Super League (16η-18η αγωνιστική)
Τα οκτώ ματς του Big-4 τον Ιανουάριο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ