STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα οκτώ ματς του Big-4 τον Ιανουάριο

Τα οκτώ ματς του Big-4 τον Ιανουάριο

Διαβάστε αναλυτικά πώς έχει διαμορφωθεί το συνοπτικό πρόγραμμα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Οκτώ ματς πλέον στον πρώτο μήνα του 2017 για όλους όσους έχουν προκριθεί στη φάση των "16" του Κυπέλλου!

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα την φετινή σεζόν σε Super League αλλά και Κύπελλο Ελλάδος ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα κρίνει πολλά για τις δυο διοργανώσεις.

Και αυτό γιατί με τις αναβολές των δύο πρώτων και της 11ης αγωνιστικής και τη "μετάθεσή" τους στον πρώτο μήνα του 2017 το πρόγραμμα έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ. Ακόμη περισσότερο μετά τη σημερινή ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για το πρόγραμμα, το οποίο πλέον περιλαμβάνει έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Κάθε ομάδα της Super League από τις έντεκα που συνεχίζουν και στον θεσμό του Κυπέλλου, θα κληθεί να δώσει οκτώ παιχνίδια σε 25 ή 26 μέρες κάτι το οποίο σημαίνει ένα ματς ανά 3,2 μέρες.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει το συνοπτικό πρόγραμμα των "Big 4" με την υποσημείωση πως ακόμα δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες για τους επαναληπτικούς του Κυπέλλου.

Από τους τέσσερις μεγάλους θεωρητικά το πιο εύκολο πρόγραμμα το έχει ο Παναθηναϊκός. Οχι μόνο διότι είναι η μόνη ομάδα που δίνει πέντε ματς έναντι τριών στην έδρα της, αλλά και επειδή είχε την πιο εύκολη κλήρωση και στο Κύπελλο, με τον Κισσαμικό, ομάδα της Stoiximan.gr Football League.

Με ομάδα μικρότερης κατηγορίας έχει πέσει και ο Ολυμπιακός μόνο που οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τον Άρη με τους "κιτρινόμαυρους" στην αρχή της σεζόν να είχαν θέσει ως έναν από τους στόχους τους ακόμα και την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Όσο για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Αντιμετωπίζουν σχεδόν τους ίδιους αντιπάλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αφού και οι δυο θα τεθούν αντιμέτωποι με Παναιτωλικό, Λεβαδειακό. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα για κάθε ομάδα του "Big 4".

ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΕΡΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο από τα οχτώ παιχνίδια που έχει να δώσει θα παίξει τα τρία στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τα πέντε μακριά από το σπίτι του. Οι παίκτες του Μπέντο θα ριχθούν στη μάχη του πρωταθλήματος στις 4/1 όπου θα υποδεχθούν τον Αστέρα και θα ακολουθήσει δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Εν συνεχεία θα δώσουν τρία ακόμη παιχνίδια εκτός έδρας με Άρη για το Κύπελλο και Πλατανιά, Αστέρα για το πρωτάθλημα και ο μήνας θα κλείσει με δυο εντός έδρας ματς (Ξάνθη & Άρη), καθώς κι ένας εκτός με τη Βέροια (29/1).

Δείτε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

04/1 Ολυμπιακός-Αστέρας
08/1 Ξάνθη-Ολυμπιακός
11/1 Άρης-Ολυμπιακός
14/1 Πλατανιάς-Ολυμπιακός
18/1 Αστέρας-Ολυμπιακός
21/1 Ολυμπιακός-Ξάνθη
24-25 ή 26/1 Ολυμπιακός-Άρης
29/1 Βέροια-Ολυμπιακός

ΚΑΡΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα μπει πιο αργά από τις άλλες ομάδες του "Big 4" στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το νέο έτος καθώς το πρώτο ματς των πράσινων είναι στις 5 Ιανουαρίου με τον Πλατανιά εκτός έδρας. Εν συνεχεία όμως θα έχουμε "καρέ της Λεωφόρου" με το τριφύλλι να δίνει σε 11(!) μέρες τέσσερα ματς στο Απόστολος Νικολαϊδης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στις 15 του επόμενου μήνα.

Στα θετικά φυσικά για το τριφύλλι ότι στο Κύπελλο θα αγωνιστεί κόντρα στον Κισσαμικό ενώ έχοντας και το πρώτο ματς στην Λεωφόρο μπορεί να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τον Ιανουάριο αντιμετωπίζοντας εντός έδρας το Λεβαδειακό, έχοντας αγωνιστεί προηγουμένως σε Κέρκυρα (22/1) και Χανιά με Κισσαμικό.

Δείτε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

5/1 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός
9/1 Παναθηναϊκός-Κέρκυρα
12/1 Παναθηναϊκός-Κισσαμικός
15/1 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
19/1 Παναθηναϊκός-Πλατανιάς
22/1 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
24-25 ή 26/1 Κισσαμικός-Παναθηναϊκός
29/1 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Η ΑΕΚ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ

Αρκετά δύσκολο είναι το πρόγραμμα που έχει να ξεπεράσει η ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" θα δώσουν το πρώτο ματς της νέας χρονιάς στις 4/1 στο ΟΑΚΑ αλλά εν συνεχεία θα κληθούν να δώσουν τέσσερα σερί παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο εκτός έδρας σε διάστημα 12(!) ημερών. Μέσα σε αυτά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στις 15 Ιανουαρίου.

Οι παίκτες του Μοράις θα αγωνιστούν και πάλι εντός έδρας τις τελευταίες μέρες του επόμενου μήνα όπου θα υποδεχθούν τον Αστέρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αλλά και τον Λεβαδεδειακό στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Η... Οδύσσεια ολοκληρώνεται με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη στις 28/1. Η ΑΕΚ καλείται να δώσει 3 παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Δείτε το πρόγραμμα της ΑΕΚ

4/1 ΑΕΚ-Παναιτωλικός
7/1 Αστέρας-ΑΕΚ
10/1 Λεβαδειακός-ΑΕΚ
15/1 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
18/1 Παναιτωλικός-ΑΕΚ
22/1 ΑΕΚ-Αστέρας
24-25 ή 26/1 ΑΕΚ-Λεβαδειακός
28/1 Ξάνθη-ΑΕΚ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ 2017 Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη ομάδα του "Big 4" που θα ανοίξει αυλαία στο 2017 καθώς θα αγωνιστεί στις 3 Ιανουαρίου με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Το μόνο καλό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα δώσουν πέντε ματς εκτός έδρας, είναι πως πλην της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς και τους Αγρινώτες όλες οι άλλες μετακινήσεις είναι σχετικά κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως τα παιχνίδια είναι "μοιρασμένα" και δεν υπάρχουν διαδοχικά πολλά εκτός έδρας ματς, σε αντίθεση με ό,τι θα συμβεί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Βέβαια, όπως κι Ένωση δίνει 3 παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας (23-29 Ιανουαρίου).

Δείτε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

3/1 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
8/1 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
11/1 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
15/1 ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
19/1 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
23/1 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
24-25 ή 26/1 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
29/1 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πρόγραμμα της Super League (16η-18η αγωνιστική)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ