ΑΕΚ

Προχωρά για Βινίσιους η ΑΕΚ

Προχωρά για Βινίσιους η ΑΕΚ

Σε ανοικτή γραμμή η ΑΕΚ με την Λάτσιο για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ, Βινίσιους. Το ζήτημα του εξτρέμ και ο Μπαρμπόζα

Ο τραυματισμός του Χουάν Ντίας στη Λιβαδειά, πιθανότατα λειτούργησε καθοριστικά, ώστε στην ΑΕΚ να αποφασίσουν να δώσουν προτεραιότητα στην ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και η περίπτωση του Βινίσιους ντε Φρέιτας, έτσι κι αλλιώς ήταν στην κορυφή της λίστας.

Με δεδομένο πως πλέον απομένουν μόνο 48 ώρες μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ προσπαθεί να «τρέξει» την υπόθεση του 24χρονου Βραζιλιάνου μπακ και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Λάτσιο. Με τον Βινίσιους η συμφωνία φέρεται να είναι πολύ πιο απλή υπόθεση και πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όμως για να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει από τώρα και όχι από το καλοκαίρι τον Βινίσιους, θα πρέπει να τα βρει με την Λάτσιο.

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής στους Λατσιάλι. Και ως εκ τούτου και ο ίδιος πιέζει για να φύγει. Ωστόσο οι Ιταλοί εξακολουθούν να αξιώνουν χρήματα, ενώ στην ΑΕΚ βάζουν και στο τραπέζι ποσοστό μεταπώλησης. Σίγουρα η σημερινή (30/1) μέρα είναι η πλέον καθοριστική, καθώς οι δυο πλευρές θα βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία. Άλλωστε πλέον τα περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΖΑ

Όσο για την περίπτωση κίνησης και για το άκρο της επίθεσης, αυτή πλέον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Εκτός αν προκύψει... ανατροπή στην υπόθεση του Έλντερ Μπαρμπόζα. Όπως έχετε διαβάσει από το Sport24.gr, η ΑΕΚ ψάχτηκε για την επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ, ώστε το θέμα το "πάγωσε" την περασμένη Παρασκευή (27/1).

Πιθανότατα, δίνοντας βάρος στο αριστερό μπακ ή ενδεχομένως κοιτάζοντας κάτι άλλο για το αριστερό άκρο. Πάντως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, στην ΑΕΚ φαίνεται να κρατούν ανοικτό το θέμα Μπαρμπόζα. Ειδικά αν ο Πορτογάλος καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Αλ Γουάσλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πουέρτας
Δουλειά μόνο για Αραούχο
Είδα, κατάλαβα, αλλάζω
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ