ΑΕΚ

Δουλειά μόνο για Αραούχο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε μέρα ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την Κυριακή (29/1), αλλά ο Σέρχιο Αραούχο έπιασε δουλειά.

Η ΑΕΚ τις τελευταίες 14 ημέρες, έχει δώσει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ, που έχει συμπληρώσει μια εβδομάδα στον πάγκο της Ένωσης, έχει προλάβει να δώσει τρια ματς. Ως εκ τούτου ο Ισπανός τεχνικός ήξερε πόσο ανάγκη υπάρχει για ξεκούραση.

Γι αυτό και παρόλο που ακολουθεί ματς κυπέλλου την Τετάρτη (1/2) και πρωταθλήματος την Κυριακή (5/2), ο Χιμένεθ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για σήμερα (29/1). Πάντως στα Σπάτα υπήρχε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, που πήγε σήμερα για δουλειά. Πρόκειται για τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος έτσι κι αλλιώς ανυπομονεί να αρχίσει να δουλεύει.

Όμως έχει ήδη μείνει μέρες χωρίς προπόνηση, καθώς δεν πρόλαβε να πάει Σπάτα την Παρασκευή (27/1), ενώ χθες (28/1), υπήρχε το παιχνίδι στην Ξάνθη. Επομένως έπρεπε να αρχίσει έστω και με ατομικό πρόγραμμα, ενώ από αύριο (30/1) θα πιάσει δουλειά μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δύο αποβολές, κανένα γκολ, Ξάνθη και ΑΕΚ στο 0-0
Είδα, κατάλαβα, αλλάζω
Ο Αραούχο "καψούρεψε" τον Τίγρη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ