ΑΕΚ

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πουέρτας

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πουέρτας

Ο 24χρονος Ισπανός εξτρέμ της Αλμερία, Αντόνιο Πουέρτας, έχει προταθεί στην ΑΕΚ και τον Ανδαλουσιανό τεχνικό της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr

Μπορεί τα μεταγραφικά περιθώρια να έχουν στενέψει, και οι σημαντικότερες τρύπες να έχουν "μπαλωθεί" - με αποκορύφωμα την προσθήκη του Σέρχιο Αραούχο - αλλά στην Ένωση έχουν τις "κεραίες" τους ανοικτές για οποιαδήποτε άλλη προσθήκη είτε στη θέση του αριστερού μπακ, είτε σε αυτή του εξτρέμ.

Όσον αφορά στη δεύτερη, μία περίπτωση που έχει προταθεί στην ΑΕΚ είναι του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ (σ.σ αγωνίζεται κι ως δεύτερος επιθετικός) της Αλμερία, Αντόνιο Πουέρτας.

Ο Πουέρτας γεννήθηκε στις 21 Φλεβάρη του 1992 κι έχει αγωνιστεί σε Λος Μολινός, Πόλι Εχίδο, Γρανάδα και Αλμερία. Είναι μία περίπτωση που έχει τεθεί στα υπ' όψιν του Ανδαλουσιανού τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος σίγουρα τον γνωρίζει από το πρωτάθλημα της χώρας του. Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "ροχιμπλάνκος" κι αυτό έχει τη σημασία του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ