ΑΕΚ

"Παγώνει" του Μπαρμπόζα στην ΑΕΚ

"Παγώνει" του Μπαρμπόζα στην ΑΕΚ
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ προς το παρόν δεν προχωρά την υπόθεση επιστροφής του Μπαρμπόζα, κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως δίνει προτεραιότητα στην κίνηση για αριστερό μπακ.

Το γεγονός πως απομένουν μόλις τέσσερις μέρες μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, επιβάλλει στην ΑΕΚ να πάρει γρήγορες αποφάσεις, σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση.

Γι' αυτό και όλα δείχνουν πως στην Ένωση έχουν δώσει προτεραιότητα στην κίνηση για προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι σ' αυτή του εξτρέμ.

Τουλάχιστον αυτό φανερώνει το "πάγωμα", τουλάχιστον προς το παρόν, της επιστροφής του Έλντερ Μπαρμπόζα. Η πλευρά του Πορτογάλου εξτρέμ ήταν σε ανοικτή γραμμή με την ΑΕΚ και η τελευταία ενημέρωση είναι πως προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποια πρόταση.

Βεβαίως αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως κοιτάζουν και κάτι άλλο για τα εξτρέμ. Ωστόσο το πιθανότερο είναι πως στην ΑΕΚ βάζουν πρώτα στο… κάδρο το θέμα του μπακ.

Άλλωστε ο Μπαρμπόζα, με δεδομένο πως για να επιστρέψει θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με την Αλ Γουάσλ, εμπίπτει στην κατηγορία των ελεύθερων. Ως εκ τούτου υπάρχει η δυνατότητα, να το… σκεφτεί η ΑΕΚ περισσότερο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αραούχο, ένας Κουν για την ΑΕΚ!
Αριστερό μπακvsεξτρέμ
Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς ντέρμπι στα προημιτελικά
Κίκε Σετιέν: "Ο Αραούχο χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί μόνος του"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ