ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Πάντα στη διάθεση της ομάδας"

Μπαρμπόζα: "Πάντα στη διάθεση της ομάδας"
ΑΕΚ, πανηγυρικό INTIME SPORTS

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα, "χρυσός" σκόρερ της ΑΕΚ στο "διπλό" (2-1) επί της Βέροιας, δήλωσε ότι είναι πάντα στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για να βοηθάει την ομάδα.

Μπορεί αυτό που πέτυχε στη Βέροια να ήταν μόλις το πρώτο φετινό του γκολ, αλλά ίσως να είναι από τα πιο σημαντικά της ΑΕΚ στη σεζόν. Ο Έλντερ Μπαρμπόζα χάρισε στο τελευταίο λεπτό του ματς στην Βέροια, τρεις εξαιρετικά κρίσιμους βαθμούς.

Παρότι η… ψυχούλα του το ξέρει πόσο το χάρηκε, πανηγύρισε πολύ συγκρατημένα. Είναι βλέπετε το γεγονός πως φέτος δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει την θέση του βασικού. Άλλωστε και στην Βέροια, από τον πάγκο μπήκε και έδωσε το «τρίποντο». Πάντως στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, δήλωσε πάντα έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή.

«Το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι και δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πάντα στη διάθεση της ομάδας. Μετά το γκολ, πριν το γκολ. Όποτε με χρειαστούν οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής μου. Είτε ένα λεπτό, είτε πέντε, είτε δέκα, θα είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα» ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για την ΑΕΚ 2-1 τη Βέροια

Μάνταλος: "Θα βρούμε χημεία με Μπουονανότε και Βάργκας"

Δέλλας: "Αφήνω την πίεση έξω από τα αποδυτήρια"

Το καλό μαντάτο

Γεωργιάδης: "Να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια παιχνίδια"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ