ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια παιχνίδια"

Γεωργιάδης: "Να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στάθηκε στο λάθος των αμυντικών της Βέροιας που έφερε την ισοφάριση και μίλησε και για την πίεση από τον κόσμο των φιλοξενούμενων.

Το τελικό αποτέλεσμα και η ήττα της Βέροιας από την ΑΕΚ στεναχώρησε τον Γιώργο Γεωργιάδη με τον τεχνικό των γηπεδούχων να μένει ικανοποιημένος μόνο από το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στο γκολ της ισοφάρισης αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του παρά το ότι έπαιζε εντός έδρας για δεύτερο παιχνίδι αισθάνθηκε ότι παίζει εκτός.

Χαρακτηριστικά είπε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Είχαμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Παρουσιαστήκαμε καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά από δικό μας λάθος δεχθήκαμε την ισοφάριση με την έναρξη της επανάληψης.

Η Α.Ε.Κ. με την πίεση του κόσμου της προσπάθησε στο δεύτερο μέρος αλλά δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες, ενώ το γκολ που σημείωσε ήταν από στημένη φάση. Θα πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια ματς, αλλά σίγουρα χρειάζεται και τύχη για να μπορέσεις να νικήσεις μια μεγάλη ομάδα".

Για το ότι η ομάδα του σε κάποια διαστήματα παρουσιάστηκε παθητική στον αγωνιστικό χώρο:

«Γνωρίζαμε από πριν ότι η Α.Ε.Κ. έχει πολύ καλούς χειριστές της μπάλας και ότι θα μας πιέσει αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε απουσίες στη μεσαία γραμμή και δεν είχαμε τις λύσεις για να αλλάξουμε κάτι, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να κρατήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πάντως ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς στο γήπεδό μας που νοιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ