ΑΕΚ

Καμία εξέλιξη με Μιλοβάνοβιτς

Καμία εξέλιξη με Μιλοβάνοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά απ' όσα έγιναν χθες (12/7) με τον Μιλοβάνοβιτς, σήμερα (13/7) ο τεχνικός διευθυντής έπαιζε κανονικά ποδοβόλεϊ με τον Μπάγεβιτς και τον Ντε Μπαρτόλο

Στην θεωρία, η επόμενη μέρα μετά τον χθεσινό (12/7) "μύλο" με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και την υπόθεση Σαμάκ, θα έφερνε εξελίξεις στην ΑΕΚ. Η πράξη αποδειχθηκε όμως διαφορετική από την θεωρία. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Όχι μόνο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη ως προς το μέλλον του Μιλοβάνοβιτς στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ. Αλλά ο "Μίλο" εμφανίστηκε σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα στην απογευματινή προπόνηση και έπαιξε για αρκετή ώρα ποδοβόλει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Με τους ανθρώπους δηλαδή, με τους οποίους έχει προκύψει η διάσταση απόψεων και η έλλειψη βηματισμού στη συνεργασία τους. Μάλιστα το γεγονός πως αυτό το παιχνίδι έγινε στην απογευματινή προπόνηση και όχι νωρίτερα και ως εκ τούτου υπήρξαν μάρτυρες και φωτογραφίες, ίσως να φανερώνει πως προς το παρόν δεν θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ή μπορεί και να σημαίνει, πως το τυχόν διαζύγιο με τον Μιλοβάνοβιτς, θα είναι βελούδινο, χωρίς να διαταραχθούν οι σχέσεις με τον Μπάγεβιτς.

Όπως και να έχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν αμά τη επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα την Παρασκευή (15/7). Μάλιστα δεν αποκλείεται ο Μιλοβάνοβιτς με τον Μπάγεβιτς, να επιστρέψουν μια ημέρα νωρίτερα, λόγω των πολλών εκκρεμότητων που υπάρχουν.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το εσωτερικό μπάχαλο της ΑΕΚ
Σιμόες: "Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Πογέτ αλλά..."
Σε αναζήτηση θέσης ο Μπακασέτας
Στον "αέρα" ο Μιλοβάνοβιτς
Δεν μιλάει με Σαμάκ, "άδειασμα" στον Μιλοβάνοβιτς
Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για τον Σαμάκ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ