ΑΕΚ

Δεν μιλάει με Σαμάκ, "άδειασμα" στον Μιλοβάνοβιτς

Δεν μιλάει με Σαμάκ, "άδειασμα" στον Μιλοβάνοβιτς

Η διοίκηση της ΑΕΚ διέψευσε τις συνομιλίες με τον Μαροκινό επιθετικό, Μαρουάν Σαμάκ, εκθέτοντας ευθέως τον τεχνικό διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είχε επιβεβαιώσει τις επαφές!

Σε μία "διαρροή" με νόημα προχώρησαν από την ΑΕΚ, αναφορικά με τον Μαρουάν Σαμάκ... Από τη διοίκηση διευκρίνισαν ότι δεν συνομιλούν με τον Μαρουάν Σαμάκ, διαψεύδοντας την πρότερη επιβεβαίωση του τεχνικού διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς!

Αρχικά, το απόγευμα της Τρίτης (12/7) μία γαλλική ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι ο Μαροκινός επιθετικός ενδιαφέρει την Ένωση. Λίγο αργότερα, ο Μιλοβάνοβιτς παραδέχτηκε στους ρεπόρτερ οι οποίοι καλύπτουν την προετοιμασία στο Κίελτσε, ότι έχει επαφές με τον 32χρονο στράικερ!

Μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας, όταν από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι δεν τίθεται θέμα Σαμάκ, εκθέτοντας ευθέως τον Σέρβο! Μάλιστα, οι ίδιες "πηγές" συμπλήρωναν πως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρυσι δεν σκόραρε ούτε μία φορά "δεν μπορεί να είναι το κανόνι που χρειάζεται η ομάδα".

Ο στόχος των ιθυνόντων της ΑΕΚ είναι η απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος θα προέρχεται από γεμάτη σεζόν σε συμμετοχές, με ικανοποιητική συγκομιδή τερμάτων.

Όμως, το πραγματικό ζητούμενο είναι η συνεργασία της διοίκησης με τον τεχνικό διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αφού σε μία τόσο κρίσιμη υπόθεση, είναι φανερή η διάσταση απόψεων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ