ΑΕΚ

Σιμόες: "Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Πογέτ αλλά..."

Σιμόες: "Θα ήθελα να δουλέψω ξανά με τον Πογέτ αλλά..."
Σιμόες Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέ Σιμόες δεν έκρυψε την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του Γκουστάβο Πογέτ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.

Την ώρα που ο ισπανικός Τύπος βοά πως η Μπέτις είναι διατεθειμένη να δώσει μάχη μέχρι τέλους για να αποκτήσει τον Αντρέ Σιμόες από την ΑΕΚ, έρχεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να δώσει ακόμα περισσότερο τροφή για σενάρια.

Ο Πορτογάλος μέσος έκανε δηλώσεις στο σαιτ " sevilla.eldesmarque.com" και δεν έκρυψε την επιθυμία του να συναντήσει και πάλι και να συνεργαστεί με τον Γκας Πογέτ.

Ωστόσο ο Σιμόες ξεκαθάρισε πως όχι απλώς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά και πως θεωρείται σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ως εκ τούτου άφησε να εννοηθεί πως δύσκολα η Ένωση θα τον παραχωρήσει. Ενώ παραδέχθηκε πως έχει καιρό να μιλήσει με τον Πογέτ.

"Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά με τον Πογέτ. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τον οποίο δούλεψα σκληρά και βελτιώθηκα. Για μένα είναι ένα όνειρο να παίξω στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έχω όμως συμβόλαιο με την ΑΕΚ και με θεωρούν σημαντικό παίκτη για την ομάδα", ήταν τα λόγια του Σιμόες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον "αέρα" ο Μιλοβάνοβιτς
Δεν μιλάει με Σαμάκ, "άδειασμα" στον Μιλοβάνοβιτς
"Αποφάσεις στην Αθήνα"
Σε αναζήτηση θέσης ο Μπακασέτας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ