ΑΕΚ

Στον "αέρα" ο Μιλοβάνοβιτς

Στον "αέρα" ο Μιλοβάνοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διάσταση απόψεων τεχνικού διευθυντή και ΠΑΕ και το "άδειασμα" που ακολούθησε, οδηγούν σε εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Όλος αυτός ο μύλος που δημιουργήθηκε εντός ΑΕΚ με την υπόθεση του Τσαμάκ, προφανώς είναι και υπεραρκετός λόγος για να δρομολογηθούν εξελίξεις. Άλλωστε δεν είναι διόλου μικρό πράγμα να διαψεύδει η επίσημη ΑΕΚ τον ίδιο τον τεχνικό διευθυντή της και μάλιστα για μεταγραφικό ζήτημα.

Δηλαδή για θέμα της αρμοδιότητας του. Πολλώ δε μάλλον όταν είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως το σημερινό "άδειασμα" είναι η κορυφή του παγόβουνου μιας κατάστασης που επικρατεί εδώ και πολύ καιρό εντός των τειχών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Και που ενδεχομένως εξηγεί σε μεγάλο βαθμό, τους λόγους που έχει μπλέξει τόσο πολύ και η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Προφανώς αυτή η διάσταση απόψεων ανάμεσα σε διοίκηση και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, υφίσταται εδώ και πολύ καιρό. Απλώς το σημερινό περιστατικό, απλώς αποκάλυψε το πρόβλημα. Και έφερε την κατάσταση στο μη περαιτέρω. Όπερ σημαίνει πως πλέον αναμένονται εξελίξεις. Το μέλλον του Μιλοβάνοβιτς στην θέση του τεχνικού διευθυντή, είναι αβέβαιο. Και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Άλλωστε είναι άγνωστο πως μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία, μετά το σημερινό περιστατικό. Βεβαίως προς το παρόν κάτι χειροπιαστο δεν υπάρχει, εκτός από μια δυσαρέσκεια προς τον Μιλοβάνοβιτς. Χωρίς όμως τίποτα περισσότερο. Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να λυθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα... αναίμακτα. Ειδικά από την στιγμή, που δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό διάστασης απόψεων εντός της ομάδας. Απλώς σήμερα έγινε και δημοσίως.

Όλα αυτά βεβαίως, εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και την στιγμή που η ΑΕΚ "καίγεται" προκειμένου να κλείσει μια σειρά από εκκρεμότητες στο ρόστερ της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ