ΑΕΚ

Έκανε προσφύγη ο Αργυρίου

Έκανε προσφύγη ο Αργυρίου
INTIME SPORTS

Προσφυγή με την οποία διεκδικεί 500.000 ευρώ κατέθεσε ο Ανέστης Αργυρίου, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εκφράζουν ωστόσο την αισιοδοξία τους ότι το θέμα δεν θα φτάσει στα δικαστήρια. Πήρε από τα 800.000 χιλιάρικα της Λιλ τα 150.000 ο... Ντιούφ!

Ο Φαμπιάν Βάργκας έσυρε το χορό των προσφυγών και ο Ανέστης Αργυρίου τον ακολούθησε, καθώς ο νεαρός αμυντικός κατέφυγε στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διεκδικήσει περίπου 500.000 ευρώ.

Στη προσφυγή αυτή ο Αργυρίου δεν ζητεί μόνο τα δεδουλευμένα, που είναι ένα ποσό της τάξης των 280.000 ευρώ αλλά ολόκληρο το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και το οποίο είναι γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Πάντως, με το που έγινε γνωστό πως ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του προκειμένου να δουν τις προθέσεις του.

Η πλευρά του παίκτη διευκρίνισε πως η προσφυγή έγινε μόνο και μόνο για να εξασφαλιστούν τα χρήματά του, με το κλίμα στη συζήτηση να είναι θετικό και τους διοικούντες την Ένωση να εκτιμούν πως θα βρεθεί μία μέση λύση και η υπόθεση αυτή δεν θα πάρει το δρόμο για τα δικαστήρια.

Ξαφνικά... πήρε 150.000 ο Ντιούφ!

Δεν της φτάνουν όλα όσα τραβάει της ΑΕΚ, τώρα χάνει λεφτά και για ανύπαρκτες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που... δεν πέρασαν καν! Συγκεκριμένα ο τεράστιος παιχταράς που λέγεται Ελ Χατζί Ντιούφ και πέρασε ένα φεγγάρι από την Ένωση, μόλις μυρίστηκε χρήματα από την Λιλ κατάφερε με ενέργειες να δεσμεύσει οφειλόμενα της ΠΑΕ από τότε προς τον παίκτη που αγγίζουν τα 150.000.

Στην ΠΑΕ μείναν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα της είδησης και πλέον τα 800.000 χιλιάρικα που περίμεναν, έγιναν 650.000. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία της ΑΕΚ από δύο πηγές που περίμενε (Κλωναρίδης + UEFA συμμετοχή διεθνών στο EURO), δεν είναι τόσα όσα ΄προβλέπονται καθώς από 1.300.000 που ήταν να πάρει, θα μπούνε στο ταμείο περίπου 750.000! Και ο Γολγοθάς συνεχίζεται...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ