ΑΕΚ

Οι Έλληνες βάζουν πλάτη

Οι Έλληνες βάζουν πλάτη
Καφές, Γεωργέας, Μάκος, Λαγός INTIME SPORTS

Σε συμφωνία με τους Καφέ, Γεωργέα, Καράμπελα, Μάκο, Κωνσταντόπουλο, Σιαλμά και Λαγό ήρθε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον τρόπο που θα λάβουν όσα τους οφείλονται.

Μάχη με τον χρόνο και τα οικονομικά προβλήματα δίνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προκειμένου να κρατήσουν την ομάδα όρθια στην δυσκολότερη περίοδο της τεράστιας ιστορίας της.

Σε αυτό βοήθησαν για ακόμα μια φορά και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της Ένωσης που υπέγραψαν τον διακανονισμό που τους πρότεινε η ΑΕΚ για τις οφειλές προς το πρόσωπο τους.

Έβαλαν πλάτη και αυτοί που έφυγαν

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βασίλης Τσιάρτας, βρίσκεται καθημερινά σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρει λύση με τα οφειλόμενα και να μην σκάσουν στην ΑΕΚ προσφυγές που θα σημάνουν και τέλος της.

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Καράμπελας, Κωνσταντόπουλος, Λαγός και Σιαλμάς συμφώνησαν σε νέο διακανονισμό των οφειλών τους κάνοντας την αρχή, δείχνοντας το καλό παράδειγμα, προκειμένου να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν να λάβουν από την ΠΑΕ.

Το αξιοσημείωτο των συγκεκριμένων συμφωνιών, είναι ότι συμφώνησαν και δύο ποδοσφαιριστές τον οποίων το μέλλον τους θα είναι μακριά από τα Σπάτα. Μιλάμε φυσικά για τους δύο αρχηγούς, τον Παντελή Καφέ και τον Νίκο Γεωργέα οι οποίοι λόγω της τιμωρίας από την Superleague, η ανανέωση των συμβολαίων τους δεν ήταν εφικτή.

Και αν η είδηση ότι δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ, δεν έφτασε και με τον καλύτερο τρόπο στα αυτιά τους, οι ίδιοι απέδειξαν περίτρανα για ποιο λόγο φορούσαν τα τελευταία χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, η συμπεριφορά τους απέναντι στην ΑΕΚ είναι αξιέπαινη και παρότι μπορεί κάποιοι να μην παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, έδειξαν ότι σέβονται τον σύλλογο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, εν αντιθέσει με άλλους που πούλησαν ΑΕΚοφροσύνη και τελικά δήλωσαν πίστη σε ερυθρόλευκες φανέλες.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, με τις επαφές της διοίκησης για διακανονισμό των οφειλών και με άλλους παίκτες, να συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η λύση για όλους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ