ΑΕΚ

"Φευγάτος" ο Λεονάρντο, αλλά θα βρίσκεται στην πρώτη

"Φευγάτος" ο Λεονάρντο, αλλά θα βρίσκεται στην πρώτη
INTIME SPORTS

Οι μεταγραφικές φήμες γύρω από το όνομα του Λεονάρντο μπορεί να οργιάζουν, αλλά την Δευτέρα 9/7 ο Βραζιλιάνος θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη της ΑΕΚ. Διάψευση της ΠΑΕ για Λεό και ομάδα από την Κορέα.

Όσο περνάνε οι μέρες και η λύση στο οικονομικό δεν έρχεται, τόσο το "μαχαίρι" πλησιάζει στον λαιμό της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις οφειλές σε εφορία και ποδοσφαιριστές. Η ανάγκη λοιπόν για ρευστό, έσπρωξε την ομάδα του Θωμά Μαύρου να προχωρήσει την πώληση του Κλωναρίδη, με τις 800.000 της Λιλ να βρίσκονται καθ οδόν...

Η κατάσταση όμως, ακόμα και με αυτά τα χρήματα, δεν άλλαξε πολύ και πλέον τα δύο περιουσιακά στοιχεία της που μπορούν να φέρουν λεφτά στα ταμεία της ΑΕΚ (Μάκος - Λεονάρντο), παίρνουν θέση στην "κιτρινόμαυρη" βιτρίνα.

Ακούγεται περισσότερο το όνομα του Λεό

Και αν για τον Μάκο υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον από ομάδες, ο Λεονάρντο έχει φέρει πρόταση στην ΑΕΚ και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ακόμα δύο ομάδες.

Η πρώτη πρόταση ήρθε από την Κίνα, την οποία και απέρριψε ο ποδοσφαιριστής, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για πρόταση από ομάδα της Κορέας προς τον Βραζιλιάνο που φέρεται να πιέζει ασφυκτικά την ΠΑΕ να την αποδεχτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, πρόταση μπορεί να υπάρχει από την Κορέα, αλλά ουδέποτε ο Λεονάρντο έχει στείλει έγγραφο που πιέζει ή απειλεί την ΑΕΚ να δεχτεί, αλλιώς θα προχωρήσει σε προσφυγή.

Το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και αυτή τη στιγμή ο Λεονάρντο δείχνει φευγάτος, ενώ η αλήθεια είναι πως και η διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση του 1 εκ. Αντιθέτως, όσο δεν υπάρχει φως από πουθενά για χρήματα στην ΠΑΕ, τόσο οι άνθρωποι που χειρίζονται τα αγωνιστικά θέματα καλοβλέπουν μια πρόταση για τον Λεό.

Θα είναι κανονικά στην πρώτη

Μάλιστα στα παραπάνω δεδομένα, έρχεται να προστεθεί και η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε πως ο Λεό για τον συγκεκριμένο λόγω θα ζητήσει επιπλέον άδεια. Η επίσημη πληροφόρηση όμως από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν πως ο παίκτης κλήθηκε κανονικά και θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, την Δευτέρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ