ΑΕΚ

Κατέθεσε τα χρήματα του Κλωναρίδη η Λιλ

Κατέθεσε τα χρήματα του Κλωναρίδη η Λιλ

Στα χέρια της ΑΕΚ από τις αρχές τις επόμενης βδομάδας θα βρίσκονται τα 800.000 της Λιλ για την μεταγραφή του Κλωναρίδη, όπως ενημέρωσε η Γαλλική ομάδα. Σε σκέψεις οι άνθρωποι της ΠΑΕ για την αξιοποίηση του ποσού.

Η Λιλ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΕΚ πως κατέθεσε στον λογαριασμό της το ποσό των 800.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα είχαν συμφωνήσει και από τις αρχές της εβδομάδας τα χρήματα θα εμφανιστούν στα ταμεία της Ένωσης.

Έτσι λοιπόν στην κιτρινόμαυρη εταιρεία θα εμφανιστεί το χρώμα του χρήματος, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε σκέψη για το ποιες τρύπες θα καλύψουν.

Διαβάστε εδώ για την άμεση απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του εκπροσώπου της, κ. Οικονομόπουλου, στις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας Ψωμιάδη σχετικά με πιθανό συμβιβασμό.

Το άρθρο 44, ή οι προσφυγές;

Με τα δεδομένα που υπήρχαν, η άμεση προτεραιότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η εξόφληση της δόσης του άρθρου 44 που αγγίζει τα 1,2 εκ. ευρώ, προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες με πιθανή κατάπτωση της υπάρχουσας ρύθμισης του 2004.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι άνθρωποι που καλούνται να διαχειριστούν αυτό το ποσό, σκέφτονται την πιθανότητα να καθυστερήσουν με την δόση και να μοιράσουν το ποσό σε ποδοσφαιριστές που απειλούν με προσφυγές.

Η περίπτωση των προσφυγών, είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη διότι αν υπάρξουν ποδοσφαιριστές που προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, τότε το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει η ΑΕΚ θα εκτοξευθεί και θα θέση σε κίνδυνο ακόμα και την φετινή χρονιά.

Αντιθέτως, με το άρθρο 44, η διοίκηση θεωρεί πως υπάρχουν νομικά τρικ που μπορούν να καθυστερήσουν την πληρωμή της δόσης. Όπως και να έχει, την επόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις και οι κινήσεις της ΠΑΕ.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του Sport24.gr για την απόφαση προφυλάκισης του Σταύρου Ψωμιάδη, που άλλαξε τα δεδομένα υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ