ΑΕΚ

Την Δευτέρα 9/7 η πρώτη της ΑΕΚ

Την Δευτέρα 9/7 η πρώτη της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Μπορεί το νέο τεχνικό τιμ να έχει ξεκινήσει την δουλειά από την προηγούμενη βδομάδα, αλλά η επίσημη πρώτη της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά, θα γίνει την Δευτέρα 9/7 στις 19:00 το απόγευμα.

Τα προβλήματα είναι πολλά (κυρίως οικονομικά), αλλά εκτός των άλλων, η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει και το ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο δεν μπορεί να μείνει πίσω και να περιμένει σε πιθανή λύση.

Έτσι λοιπόν η νέα χρονιά για την Ένωση ξεκινάει την Δευτέρα 9/7 στις 19:00 στα Σπάτα, όπου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και ο καθιερωμένος αγιασμός, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Πριν την προπόνηση (18.00) η οποία θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός.

Το πρωί της ίδιας ημέρας (09.00 και 10.00) το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών θα υποβληθεί σε ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 10 Ιουλίου (09.00 και 10.00)".

Διαβάστε εδώ για την κατάθεση των χρημάτων της Λιλ στα ταμεία της ΠΑΕ και το δίλημμα των ανθρώπων της ΑΕΚ για την διαχείριση του ποσού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ