ΑΕΚ

Εγγύηση ο Dimi, σε φόρμα ο Λεο

Εγγύηση ο Dimi, σε φόρμα ο Λεο
Κωνσταντόπουλος, Λεονάρντο INTIME SPORTS

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ παρότι δεν ήταν στην καλύτερη της μέρα, είχε υπομονή - πίστη και τους Κωνσταντοπουλο - Λεοναρντο. Το Sport24.gr αναλύει...

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στην δύσκολη έδρα του Αστέρα δεν ηταν αυτό που αρμόζει για την ΑΕΚ (μόνο νίκες) αλλά δεν ήταν και αρνητικό στην προσπάθεια που κάνει γα την είσοδο της στα πλεϊ οφ.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν σαν ΑΕΚ, προσπαθώντας μέχρι το τέλος για την ισοφάριση αλλά και για τη νίκη για λίγα λεπτά στο τέλος.

Ο Κωνσταντόπουλος είναι εγγύηση

Για να πάρει έστω και τον ένα βαθμό στην Τρίπολη η ΑΕΚ, εκεί που ηττήθηκε ο Ολυμπιακός, είχε δύο πρωταγωνιστές που συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να διατηρήσουν την διαφορά από τους Αρκάδες αλλά και να μείνουν κοντά σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος συνέχισε από εκεί που έμεινε την προηγούμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Dimi σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε τις δυνατότητες του και σίγουρα απάντησε σε όλους εμάς που τον αδικήσαμε από ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν και τραυματίας (Άντερλεχτ).

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης στο ματς του Σαββάτου, όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί για να εκτιναχθεί και να διώξει σουτ χαμηλά στην γωνία, ήταν εκεί για να διώξει το τετ α τετ, ήταν εκεί για να καθαρίσει στον αέρα όλες τις φάσεις.

Στην μοναδική φάση που δεν τα κατάφερε και δεν ευθύνεται, ήταν στο γκολ, όπου η άμυνα της ΑΕΚ ήταν στην... επίθεση και ο Ναβαρο βγήκε τετ α τετ.

Έφτασε τα οχτώ στο πρωτάθλημα ο Λεό

Ο βραζιλιάνος άσος της ΑΕΚ δεν χάνει την επαφή με τα δίχτυα και φαίνεται πως η περίοδος του τραυματισμού του, τον επηρέασε αρκετά και ήταν ο μοναδικός λόγος που έπεσε η απόδοση του κατακόρυφα.

Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν, με τον Λεονάρντο να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο ματς και να δείχνει πως ξαναβρίσκει την φόρμα του στο κρισιμότερο σημείο για την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι οφ.

Και παρότι και ο ίδιος δεν θεωρεί αξιόλογη την συνολική εμφάνιση της ομάδας στην Τρίπολη, ο ίδιος ήταν πηγή κινδύνου για τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη, κάτι που παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου και ο τεχνικός των Αρκάδων.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ, με την σημαντική βοήθεια των Dimi και Λεό, έβγαλε δύο πολύ δύσκολα ματς με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών και παραμένει φαβορί για την είσοδο στα πλέι οφ, που είναι ο μοναδικός της στόχος και που δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσει. Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, η περίπτωση να μείνει εκτός πλέι οφ και συνεπώς εκτός Ευρώπης, ίσως σημάνει και την καταστροφή της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ