ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Και η ισοπαλία με την ΑΕΚ, καλή είναι"

Τσιώλης: "Και η ισοπαλία με την ΑΕΚ, καλή είναι"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. "Καλή και η ισοπαλία με έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα", τόνισε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στο λάθος των παικτών, τη στιγμή του γκολ της ΑΕΚ που δεν έβγαλαν σε πλάγιο για την αλλαγή, και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, την Τετάρτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο και με το 1-0 υπέρ μας θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς με ένα δεύτερο γκολ. Δεν ήρθε όμως το 2-0 και ως το τελευταίο λεπτό ήταν δύσκολα για μας, ειδικά όταν έχεις να κάνεις απέναντι σε παίκτες με ποιότητα όπως ο Λυμπερόπουλος και ο Λεονάρντο.

Με στεναχωρεί που δεν μας... έκοψε και στη φάση του γκολ που δεχθήκαμε δεν βγάλαμε τη μπάλα έξω να γίνει η αλλαγή, ενώ είχαμε δύο παίκτες τραυματίες.

Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, αν κερδίζαμε, θα ήμασταν μέχρι την τελευταία αγωνιστική στη διεκδίκηση της πεντάδας. Σίγουρα με την ΑΕΚ παίζαμε και μία ισοπαλία, για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, καλή είναι. Αλλά έτσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

- Για το παιχνίδι της Τετάρτης

Έχουμε το ματς της Τετάρτης τώρα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, που είναι το ματς της χρονιάς για μας. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την προσπάθεια και καλή συνέχεια".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ