ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Κωστένογλου: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα, ο Νίκος Κωστένογλου, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για το ψυχικό σθένος να ισοφαρίσουν.

Ο τεχνικός του δικεφάλου, αναφέρθηκε στις λίγες προσπάθειες της ομάδας του και στην πολύ καλή παρουσία για δεύτερο συνεχόμενο ματς του Κωνσταντόπουλου, ενώ σχολίασε τόσο την εικόνα της ομάδας του όσο και αυτή των αντιπάλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

- Για την συνολική εικόνα του ματς

"Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που βρήκαν το σθένος να ισοφαρίσουν. Δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις στο παιχνίδι, χάθηκαν βέβαια εκατέρωθεν ευκαιρίες. Δεν δικαιούμασταν τη νίκη και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο".

- Για την απόδοση του Κωνσταντόπουλου

"Το γκολ το οποίο δεχθήκαμε έγινε από μία αντεπίθεση, ήταν δύσκολη φάση, είχε μία καλή απόκρουση. Θεωρώ πως είναι καλός και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε".

- Για τον Αστέρα

"Θεωρώ ότι είναι εντυπωσιακή η πορεία του Αστέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Τσιώλη. Πιστεύω πάντως πως έχει και καλούς παίκτες και ειδικά από τη μέση και μπροστά, με ταχύτητα και ποιότητα".

- Για την εικόνα της ΑΕΚ και ειδικότερα της μεσαίας γραμμής

"Η απόδοσή μας δεν ήταν ανάλογη των τριών προηγούμενων παιχνιδιών. Είναι εν μέρει φυσιολογικό, δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια σε καλή κατάσταση. Σε αυτό το ματς είναι καθοριστικός ο βαθμός που πήραμε. Σίγουρα ο Βάργκας, μαζί με τον Μάκο και τον Καφέ είχαν «δέσει». Θα πρέπει όμως να είναι ο καθένας υπεύθυνος όποτε του δίνεται η ευκαιρία να παίξει".

- Για την πρώτη συμμετοχή του Φούντα

"Του δώσαμε ευκαιρία να μπει και να παίξει. Σίγουρα είναι άπειρος, αλλά πάντα έχω απαιτήσεις απ' όλους. Σήμερα έπαιξε λίγα λεπτά, θεωρώ ότι έχει περιθώρια βελτίωσης".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ