ΑΕΚ

Λεονάρντο: "Ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, βάσει εικόνας"

Λεονάρντο: "Ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, βάσει εικόνας"
Λεονάρντο, Καφές, Αστέρας INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος δήλωσε ο σκόρερ της ΑΕΚ, Λεονάρντο, από το τελικό αποτέλεσμα βάσει της συνολικής εικόνας της ομάδας του. Τι δήλωσαν Ναβάρο και Κωνσταντόπουλος.

Μέτρια θεώρησε την εικόνα της ΑΕΚ, ο βραζιλιάνος άσος της, στο παιχνίδι με τον Αστέρα, δίνοντας το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη μεριά, ο σκόρερ του Αστέρα, Ναβάρο, αναφέρθηκε στο ματς και στην πικρία που του άφησε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές:

Λεονάρντο: "Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε"

"Σήμερα θα μπορούσαμε να παίξουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα με την εικόνα μας η ισοπαλία θα πρέπει να μας αφήνει ευχαριστημένους. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα είναι ένα δύσκολο ματς"

- Για τις φωνές του Κωστένογλου

"Όταν δεν είσαι ευχαριστημένος με την εικόνα είναι λογικό. Ο κόουτς αυτό έκανε σε όλο το παιχνίδι, έκανε κάποιες αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε εδώ για να μας στηρίξει. Κοιτάμε τη συνέχεια για να τα πάμε καλύτερα".

Ναβάρο: "Μας μένει η πικρία για το αποτέλεσμα"

"Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα, που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία πάντα και δείξαμε ότι μπορούμε να τη χτυπήσουμε στα ίσα. Όμως στο τέλος μας μένει μία πικρία για το αποτέλεσμα.

Μπροστά ήμασταν πολύ επικίνδυνοι, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποια γκολ ακόμα. Η ομάδα έδειξε καλό χαρακτήρα, έβγαλε αυτοθυσία, στάθηκε καλά, αλλά δυστυχώς...".

- Για το όνειρο της Ευρώπης

"Τη στιγμή που δεν χάνεις μπορείς να βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα".

Κωνσταντόπουλος: "Να είμαστε προσεκτικοί"

"Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες και οι δύο ομάδες και έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα, νομίζω ότι ήταν δίκαιο.

Φυσικά πρέπει να αξιοποιούμε περισσότερες ευκαιρίες, είναι δεδομένο. Έχουμε το μυαλό να το κάνουμε αυτό. Με τον Παναθηναϊκό δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Σήμερα δεν είχαμε ίδια απόδοση, μπορούμε όμως να το δουλέψουμε αυτό και να το διορθώσουμε".

- Για την κρισιμότητα του βαθμού ενόψει πλέι οφ

"Στόχος το επόμενο παιχνίδι. Το ότι έχουμε διαφορά από τον Αστέρα δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι αλλάζουν τα πάντα για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

- Για την απόδοση του

"Παιχνίδι με παιχνίδι αισθάνεσαι καλύτερα και εγώ να βελτιώνομαι και βοηθάω την ομάδα"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ