ΑΕΚ

Αποχή από την προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΚ

Αποχή από την προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Πρώτη αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ με αποχή από την προπόνηση και ανακοίνωση κατά των μετόχων! Αφήνουν να εννοηθεί πως θα υπογράψουν για την αδειοδότηση!

Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Τρίτης, αλλά οι παίκτες αποφάσισαν να μην βγούνε για προπόνηση. Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται και από την οποία προκύπτει πως θα υπογράψουν όλοι τα χαρτιά για την αδειοδότηση, πετώντας το μπαλάκι στους μετόχους

Αφού βρέθηκαν στα Σπάτα, οι ποδοσφαιριστές έμειναν στα αποδυτήρια και συζήτησαν με τον προπονητή. Υπήρξε η εκτίμηση ότι θα άλλαζαν την απόφαση και θα βγαίναν για να προπονηθούν. Τελικά η απόφαση για αποχή παρέμεινε και αποχώρισαν από το προπονητικό.

Η αντρίκεια και ΑΕΚτζήδικη ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, από την πρώτη της λέξη βάζει τα πράγματα στην σωστή σειρά... "Dear all" που έλεγε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Θανόπουλος και συνεχίζει με καρφιά προς τους νυν μεγαλομετόχους αλλά και τους πρώην.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η παίκτες αφήνουν να εννοηθεί πως αυτοί θα υπογράψουν τα χαρτιά για την αδειοδότηση, κάτι που αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Βέβαια, δεν πρόκειται να παίξει ιδιαίτερο η συγκεκριμένη κίνηση, εάν και εφόσον δεν πληρώσουν οι μέτοχοι τα χρέη.

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με Original-αντρίκεια-ΑΕΚτζήδικη υπογραφή, από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που σέβονται την φανέλα που φοράνε σε σχέση με τους α-μέτοχους που δεν σέβονται την ομάδα για την οποία... κλαίγανε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλυτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ