ΑΕΚ

Παραμένει το πρόβλημα με τα εισιτήρια στο ΑΕΚ-ΟΦΗ

Παραμένει το πρόβλημα με τα εισιτήρια στο ΑΕΚ-ΟΦΗ
ΟΑΚΑ, κλειστό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Παραμένει δύσκολο να σφραγίσει εισιτήρια η ΑΕΚ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς το ποσό που ζήτησε η εφορία αγγίζει τις 400.000 ευρώ! Ψάχνει λύση ο Δημητρέλος

Μπορεί η λύση να βρέθηκε για το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, με την Superleague να τοποθετεί τον εξ αναβολής αγώνα την Κυριακή (26/2), παρόλα αυτά ο λόγος για τον οποίο είχε αναβληθεί το ματς του ΟΑΚΑ δεν έχει λυθεί.

Συγκεκριμένα, το θέμα με τα εισιτήρια και κατά πόσον θα γίνει ο αγώνας παρουσία κόσμου ή κεκλεισμένων των θυρών είναι ένα πρόβλημα για δυνατούς λύτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, σε ερώτηση που έκανε στην εφορία για το ποσό που χρειάζεται για σφράγισμα των εισιτηρίων έλαβε απάντηση... 400.000!

Πλήρωσε την ακάλυπτη και έμεινε... ακάλυπτος

Ο κ. Δημητρέλος βρέθηκε την Τρίτη στην εφορεία προκειμένου να καλύψει την ακάλυπτη επιταγή που είχε δοθεί για τα εισιτήρια με τον Πανιώνιο (σφραγίστηκαν στο παρά πέντε) και στη συνέχεια ζήτησε να μάθει το ποσό για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η ενημέρωση για το ποσό που χρειάζεται άφησε άφωνο τον πρόεδρο της ΑΕΚ που προσπάθησε να κάνει κάποιο διακανονισμό αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα Τετάρτη (22/2) αναμένεται να έχει συνάντηση εκ νέου με την εφορία προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα που διασύρει το όνομα της ΑΕΚ.

Σίγουρα το ποσό που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος του δικεφάλου, είναι κάτι παραπάνω από τις 100.000 και δεν φτάνει ούτε για ζήτω. Πάντως, αυτό που αφήνουν να εννοηθεί μέσα από την ΠΑΕ, είναι πως ο κ. Δημητρέλος επεξεργάζεται και άλλη λύση.

Και μέσα σε όλα αυτό το κουκλοθέατρο που παίζεται εις βάρος της ιστορίας και τους μεγέθους της ΑΕΚ, υπάρχει και το βασικό θέμα με την αδειοδότηση που την Πέμπτη (23/2 - αύριο) η ΠΑΕ πάει στην UEFA για να ζητήσει παράταση. Με τους παίκτες να πρέπει να υπογράψουν, τους υπαλλήλους να πρέπει να υπογράψουν και τους μετόχους να πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!

Πάντως το θέμα έχει αρχίσει και προκαλεί οργή στον κόσμο, για την όλη κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να μην μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια, η ομάδα να διασύρεται και οι μέτοχοι να συμφωνούν ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά να περιμένει ο ένας τον άλλον. Πρωτοβουλία μηδέν...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ