ΑΕΚ

Οι αρχηγοί είπαν το "ναι" στην ΠΑΕ

Οι αρχηγοί είπαν το "ναι" στην ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας και ο Καφές παρέδωσαν υπογεγραμμένο το έγγραφο αδειοδότησης. Αναμένεται να διαπιστωθεί αν η στάση τους θα δείξει το δρόμο και σε άλλους. Λιγότεροι (όπως αποκάλυψε το Sport24.gr) από 10 οι παίκτες που υπέγραψαν σήμερα!

Νωρίς το μεσημέρι το Sport24.gr αποκάλυψε ότι είναι λιγότεροι από 10 οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που υπέγραψαν το έγγραφο διακανονισμού των οφειλομένων προς αυτούς χρημάτων .

Λιγότεροι δηλαδή από το 1/3 του συνόλου των παικτών που ανήκουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας συμπεριλαμβανομένων και των πιτσιρικάδων.

Σε αυτούς όμως συγκαταλέγονται οι τρεις αρχηγοί της ΑΕΚ οι οποίοι για ακόμα μία φορά, αναλογιζόμενοι την επικινδυνότητα της κατάστασης, βάζουν πλάτη στα δύσκολα και κάνουν αυτό που θεωρούν ότι είναι σωστό για την ομάδα, όχι για τους εαυτούς τους.

Βέβαια αυτό δεν συνεπάγεται ότι οι ίδιοι σκοπεύουν να παίξουν περαιτέρω ρόλο στις αποφάσεις των άλλων παικτών επιχειρώντας να τους επηρεάσουν.

Γι αυτό το λόγο άλλωστε δεν το ανακοίνωσαν στους συμπαίκτες τους, τουναντίον μέχρι και αργά το μεσημέρι υπήρχε η εντύπωση ότι δεν είχαν συναινέσει σε αυτό! Όμως το Sport24.gr έμαθε την πραγματικά διάσταση του θέματος.

Οι 3 αρχηγοί, αφού πρώτα συνομίλησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο και ζήτησαν κάποια άλλα πράγματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με το έγγραφο αδειοδότησης, το παρέδωσαν υπογεγραμμένο και κράτησαν αποστάσεις από όσους δεν έχουν πλέον μέσα τους άλλη υπομονή.

Επαναλαμβάνουμε ωστόσο ότι έπραξαν βάσει της δικής τους λογικής και έχοντας ζυγίσει τις καταστάσεις. Με την εμπειρία τους μπορούν να διακρίνουν πότε πρέπει να κάνουν πίσω και πότε να βάζουν το μαχαίρι στο κόκαλο.

Το τι θα πράξουν οι συμπαίκτες τους είναι κάτι που αφορά μόνον εκείνους, ωστόσο με την πράξη τους, οι Δέλλας. Λυμπερόπουλος και Καφές έστειλαν ένα μήνυμα! Τα υπόλοιπα αύριο…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ