ΑΕΚ

Δημητρέλος: "Ευελπιστώ να ανταποκριθεί ο Νοτιάς"

Δημητρέλος: "Ευελπιστώ να ανταποκριθεί ο Νοτιάς"
Δημητρέλος, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρθηκε στις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, στη βοήθεια Νοτιά και στην αδειοδότηση, σχολιάζοντας... "ευελπιστώ".

Ο κ. Δημητρέλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που "τρέχουν" γύρω από την ΑΕΚ, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει πρόβλημα και με την εφορία όσον αφορά τα διακανονισμένα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συνέντευξη ήταν πριν από την κίνηση των ποδοσφαιριστών να κάνουν αποχή και να εκδώσουν ανακοίνωση κατά των μετόχων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου

- Για τις υπογραφές του νέου διακανονισμού:

"Εγώ ξέρω ότι χθες μας έφεραν τα συμφωνητικά δέκα παίκτες και ελπίζω σήμερα να έρθουν και τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να το υπογράψουν όλοι, όχι γιατί η ΑΕΚ ήταν συνεπής μαζί τους αλλά γιατί τους συμφέρει. Θα πρέπει να υπογράψουν για να μεταφέρουν την πίεση στους μετόχους.

Σκεφθείτε ότι -μιλάμε υποθετικά- να μην υπογράψουν οι αθλητές και τιμωρηθεί η ομάδα... Υπάρχουν δύο λόγοι που τους καλώ να υπογράψουν. Ο πρώτος είναι για να πάρουν τα χρήματά τους και ο δεύτερος για να μην υπάρχει τιμωρία της ομάδας".

- Για την στάση των εργαζομένων που έχουν φύγει από την ομάδα:

"Είναι 12 τα άτομα που έχουν φύγει από την ομάδα, και 16 εάν υπολογίσουμε και τους προπονητές. Έχουμε 8 «ναι» και δεν έχουμε απάντηση από την πλευρά του Χιμένεθ. Τους εξηγούμε ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Η πλευρά του Χιμένεθ αξιώνει τα διπλά χρήματα από αυτά που είχε συμφωνηθεί να λάβει το Νοέμβριο".

- Εάν έχει μιλήσει με τους μετόχους;

"Με τους μετόχους επικοινωνώ μέσω e-mail. Έχω πάρει απαντήσει σε κάποια και σε άλλα όχι. Γνώριζαν για το ποσό που χρειάζεται αλλά δεν είχαν ενημερωθεί για τα 2,5 εκατομμύρια, το που και σε ποια αναλογία θα δοθούν".

- Γιατί ανέλαβε μια τέτοια ευθύνη:

"Το έχω πει ξανά. Μετά την παραίτηση του κ.Αδαμίδη τέθηκε θέμα Πρωτοδικείου. Θα ήταν πολύ κακό να μην μπορεί για μια ολόκληρη ΑΕΚ να βρεθεί ένα άτομα για πρόεδρος αφού οι μέτοχοι επιθυμούν να μετέχουν. Σημαντικό είναι το γεγονός που πλέον πάμε στην UEFA με ένα διοικητικό σχήμα. Φανταστείτε πόσο κακό θα ήταν να έβλεπαν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ένα σχήμα διορισμένο από τα δικαστήρια".

- Για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ:

"Ευελπιστώ ότι θα έχουμε λύσεις και ότι το πρόβλημα μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία, που έχουμε κάνει βάσει νέων νόμων να μπούμε σε κάποιες ρυθμίσεις αφού η προηγούμενη διοίκηση δεν πλήρωσε με αποτέλεσμα να χαθούν οι προηγούμενες ρυθμίσεις. . Εφόσον μπούμε θα πληρώνουμε μηνιαίως αυτά που μας αναλογούν ως εταιρεία και θα έχουμε ενημερότητα από την εφορία. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε".

- Για τις προθέσεις του Νίκου Νοτιά:

"Ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθεί. Είναι 5,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα ανταποκριθεί σε όλο το ποσό".

- Που θα ποντάρει η ΑΕΚ όταν θα βρεθεί ενώπιον της UEFA

"Η συμφωνία με την Morgan Stanley δείχνει ότι μπήκαμε σε μια διαδικασία εξυγίανσης. Είναι δύσκολη η θέση μας γιατί δεν πάμε με όλα τα συμφωνητικά που θα έπρεπε. Θα παίξει ρόλο ότι η ΑΕΚ πάει με μειωμένο προϋπολογισμό. Θα παίξει ρόλο ότι του χρόνου ο προϋπολογισμός θα είναι ακόμη περισσότερο μειωμένος. Παίζει ρόλο ότι βασιζόμαστε σε Έλληνες. Δεν έχουμε την καλύτερη λύση. Ελπίζω ότι η απόφαση θα βγει την ίδια ημέρα. Ευελπιστώ να μας δώσουν έναν μήνα προθεσμία για να αποδείξουμε ότι έχουμε μπει στο σωστό δρόμο και ότι μπορούμε να είμαστε μια βιώσιμη εταιρεία".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ