ΑΕΚ

Αϊντάρεβιτς: "Είμαστε top ομάδα και πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο Match Programme του ΑΕΚ - Παναιτωλικός και υποστήριξε πως οι "κιτρινόμαυροι" οφείλουν να μειώσουν τη διαφορά απ' την κορυφή και να στοχεύουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Την πρώτη συνέντευξη του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, του πρώτου αποκτήματος της ομάδας στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, φιλοξενεί το official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό.

"Ακόμα και τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, είμαστε top ομάδα και πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει από την κορυφή. Οσο αυτό είναι πιθανό, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι άποψη ζωής για μένα αυτό. Αν θέλεις κάτι να πετύχεις στη ζωή, και σαν άτομο και σαν ομάδα, θα πρέπει να στοχεύεις πάντα την κορυφή. Αν δεν κοιτάς την κορυφή, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να αρκείσαι στα λίγα, δεν μπορείς να λες ότι είσαι ΟΚ, πρέπει να ζητάς το παραπάνω από το ΟΚ. Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι", δηλώνει ο νεοαποκτηθείς άσος της Ένωσης, ο οποίος αναλύει την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, αναφέρεται στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και εξηγεί τους τομείς στους οποίους μπορεί άμεσα να βοηθήσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Δείτε το match programme:

Αϊντάρεβιτς: "Είμαστε top ομάδα και πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κλειδώνει" το ντεμπούτο του Αϊντάρεβιτς
Πανέτοιμοι οι Αϊντάρεβιτς και Βράνιες για την ΑΕΚ
Για 4,5 χρόνια υπέγραψε ο Μεληκιώτης
Μεληκιώτης: "Να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάρει πολλούς τίτλους"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ