ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: "Ενδιαφέρον από δύο επιχειρηματίες, δεν παραχωρούμε τις μετοχές, ανοιχτοί σε συνεργασίες"

Οι παίκτες της Παναχαϊκής πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Β'
Οι παίκτες της Παναχαϊκής πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Β' INTIME SPORTS

Η διοίκηση της Παναχαϊκής έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τον κόσμο της πως υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα αλλά τόνισαν πως δεν παραχωρούν ολόκληρο το πλειοψηφικό πακτέτο αλλά αντίθετα είναι ανοιχτοί σε συνεργασίες.

Η Παναχαϊκή παρέμεινε στη Super League 2 έστω και μέσα από τη διαδικασία των playouts και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να μιλήσει για την επόμενη μέρα του συλλόγου και έκανε γνωστό πως έχει υπάρξει ενδιαφέρον για την πώληση της ομάδας αλλά σημείωσε πως δεν παραχωρεί ολόκληρο το πλειοψηφικό πακτέτο αλλά αντίθετα είναι ανοιχτοί σε συνεργασίες.

Η ανακοίνωση σημειώνει όμως πως όσα γίνουν αναμένεται να συμβούν μετά τις 15 Ιουνίου με τη διοίκηση της ομάδας να έχει δώσει τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στα πλαίσια της επίσκεψης ενός εκ των μετόχων της, Jared Weiss υπήρξε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Κ. Σεμιτέκολο με θέμα το μεγάλο αγκάθι που είναι το γηπεδικό και την οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα όπως γράφεται στον τοπικό τύπο.

Το Σάββατο το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας και μέσα σε πολύ καλό κλίμα υπήρξε συνάντηση με δύο επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς ή συμμετοχής στην ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για πρώτη φορά μέσω δικηγορικού γραφείου Αθηνών στον αγώνα με τον Τηλυκράτη και στη φιλοσοφία που έχουμε εξαρχής ως ΠΑΕ ότι είμαστε ανοιχτοί σε σοβαρές προτάσεις που θα εκδηλωθούν με σοβαρό τρόπο, όπως έκαναν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, αυτή τη στιγμή παρέχουμε τα απαραίτητα έγγραφα που μας έχουν ζητηθεί, ώστε αν προχωρήσει το ενδιαφέρον ώστε να μπορέσει να κατατεθεί πρόταση το συντομότερο δυνατό.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι δεν παραχωρούμε το σύνολο των μετοχών μας, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο και ότι δεν θα έχουμε εξελίξεις πριν τις 15 Ιουνίου.

Ζητάμε από τον κόσμο μας να μην αναλώνεται σε κάθε τύπου σενάρια μύθων, παντογνώστων και διαφόρων κακόβουλων που θέλουν να παίξουν με την ψυχή και την αρρώστια τους για την ομάδα.

Ξεκαθαρίζουμε ότι είναι το μοναδικό ενδιαφέρον που υπάρχει και για οποιαδήποτε σοβαρή εξέλιξη θα ενημερωθείτε άπαντες. Σε αυτή τη φάση και έχοντας κλείσει τρία χρόνια ως ιδιοκτήτες και διοίκηση στην ομάδα και έχοντας αποπληρώσει το σύνολο των παλαιών χρεών προηγούμενων ιδιοκτητών και διοικήσεων στο 100%, και στο 90% της δικής μας διοίκησης, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες ότι είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουμε να επιστρέψει η Παναχαϊκή εκεί που ανήκει, είτε είμαστε εμείς αποκλειστικοί ιδιοκτήτες είτε έχουμε συνεταίρους.

Όποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγαπάνε την Παναχαϊκή τους καλούμε να έρθουν κοντά μας και να απομονώσουμε τους τοξικούς και την τοξικότητα απ’ όποιους και από οποιαδήποτε θέση έχουν και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο της επιστροφής.

ΥΓ. Άπαντες στην ΠΑΕ βρίσκονται υπό αξιολόγηση και μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια τα οποία είναι πολύ σημαντικά".

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ