ΑΕΚ

Μεληκιώτης: "Να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάρει πολλούς τίτλους"

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Δημήτρης Μεληκιώτης μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ένωσης και αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και στους προσωπικούς στόχους του. (VIDEO)

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα απ' το μεσημέρι της Δευτέρας (02/01) ο Δημήτρης Μεληκιώτης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με τους "κιτρινόμαυρους", ενώ λίγη ώρα αργότερα μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ένωσης για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Ήρθα για να δουλέψω προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω μέσα απ' τη δουλειά να μπορέσω να βελτιωθώ, να εξελιχθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει πολλούς τίτλους.

Έκανα κάποιες καλές εμφανίσεις με τη Βέροια, η οποία θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου επειδή είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Σε ομάδες αυτού του επιπέδου, όπως είναι η ΑΕΚ, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Παρ' όλα αυτά, αυτό σε βοηθάει, σε βελτιώνει, με αποτέλεσμα να γίνεσαι καλύτερος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος μεσοεπιθετικός.

Δείτε τo VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Για 4,5 χρόνια υπέγραψε ο Μεληκιώτης
"Κλειδώνει" το ντεμπούτο του Αϊντάρεβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ