ΑΕΚ

"Κλειδώνει" το ντεμπούτο του Αϊντάρεβιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΤ ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Στη δοκιμή που έκανε σήμερα (2/1) ο Μοράις για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό έβαλε με τους βασικούς μόνο τον Αϊντάρεβιτς και όχι τον Βράνιες.

Μπορεί ο Ογκνιέν Βράνιες να έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στα Σπάτα με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει σ’ αυτές τις πρώτες προπονήσεις. Όμως φαίνεται πως ο Ζοζέ Μοράις δεν θα ρισκάρει να δώσει στον Βόσνιο στόπερ φανέλα βασικού στο ματς της Τετάρτης (4/1) με τον Παναιτωλικό.

Άλλωστε, θα έχει προλάβει να συμπληρώσει μόλις μια ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων με την ΑΕΚ. Και μπορεί στην δοκιμή της Παρασκευής (30/12) ο Μοράις να χρησιμοποίησε τον Βράνιες με τους βασικούς, στη σημερινή (2/1) προπόνηση, που είναι και πιο κοντινή στο ματς και ως εκ τούτου πιο ενδεικτική, ο Βόσνιος ήταν στους "αναπληρωματικούς".

Αντίθετα ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που μετρά έτσι κι αλλιώς πολύ περισσότερες προπονήσεις στην ΑΕΚ αλλά έχει δείξει ειδικά την τελευταία εβδομάδα εξαιρετική αγωνιστική εικόνα, θα κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα. Ο Σουηδός μέσος και στη σημερινή δοκιμή, ήταν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής στην ομάδα των βασικών, μαζί με τον Σιμόες και τον Γιόχανσον.

Κατά τα άλλα, ο Πατίτο Ροντρίγκες από την στιγμή που πλέον είναι καλά και ετοιμοπόλεμος πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Πέτρο Μάνταλο στην αντίστοιχη θέση δεξιά. Και στην κορυφή ο Τόμας Πέκχαρτ. Όσο για την άμυνα, ο Λαμπρόπουλος ήταν ο παρτενέρ του Κολοβέτσιου στα στόπερ, αντί για τον Βράνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Για 4,5 χρόνια υπέγραψε ο Μεληκιώτης
Πανέτοιμοι οι Αϊντάρεβιτς και Βράνιες για την ΑΕΚ
"Ούγκο Αλμέιδα, πού κοιτάς ρε τρελέ;"
"Ποδαρικό" με δύο μεταγραφές για την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ