ΑΕΚ

"Ποδαρικό" με δύο μεταγραφές για την ΑΕΚ

"Ποδαρικό" με δύο μεταγραφές για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει άμεσα τις μεταγραφές των Ντίας και Μεληκιώτη και να τους ενσωματώσει στην ομάδα. Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο κινήσεις.

Λίγο πριν ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μπει την προπαραμονή των Χριστουγέννων στο αεροπλάνο για να "πετάξει" για τις γιορτές στην πατρίδα του και την οικογένεια του, ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Βράνιες και παράλληλα μ' ένα τηλέφωνο στο χέρι για να κλείσει την υπόθεση Γιακουμάκη.

Και τώρα που ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επιστρέφει στην Αθήνα, πιάνει και πάλι δουλειά, για να "τελειώσουν" μεταγραφές. Δυο για αρχή. Πρώτα του Δημήτρη Μεληκιώτη.

"Ποδαρικό" με δύο μεταγραφές για την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 20χρονος επιθετικός της Βέροιας, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στα γραφεία της ΑΕΚ ακόμα και τις επόμενες ώρες, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί η απόκτηση του. Μάλιστα το πιθανότερο είναι πως ο Μεληκιώτης θα ενσωματωθεί στην ομάδα και θα καλύψει το κενό που άφησε ως εναλλακτική λύση στα άκρα της επίθεσης, ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Παράλληλα η ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει και να τελειώσει την υπόθεση του Περέιρα Ντίας. Με τον Αργεντινό επιθετικό υπάρχει ανοικτή γραμμή και επί της ουσίας ο παίκτης βρίσκεται με την βαλίτσα στο χέρι για να ταξιδέψει για την Αθήνα. Απομένει να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν την λύση του συμβολαίου του με την Τζοχόρ και έχουν να κάνουν με τακτοποίηση οικονομικών διαφορών.

JOHOR BAHARU, 30 April -- Pemain JDT, Pereyra Diaz meraikan jaringan gol ketika menentang Kedah pada perlawanan separuh akhir kedua Piala FA di Stadium Tan Sri Hassan Yunos Larkin, Sabtu. JDT menewaskan Kedah 3-1.
--fotoBERNAMA (2016) HAK CIPTA TERPELIHARA
JOHOR BAHARU, 30 April -- Pemain JDT, Pereyra Diaz meraikan jaringan gol ketika menentang Kedah pada perlawanan separuh akhir kedua Piala FA di Stadium Tan Sri Hassan Yunos Larkin, Sabtu. JDT menewaskan Kedah 3-1. --fotoBERNAMA (2016) HAK CIPTA TERPELIHARA FOTOBERNAMA

Πάντως η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το θέμα αυτό θα το λύσει άμεσα ο Ντίας και θα μπορέσει να ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα, προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή του.

Άλλωστε η ΑΕΚ ήδη από σήμερα (2/1) θα φροντίσει να ανοίξει τον δρόμο και για το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης, "αδειάζοντας" μια θέση ξένου. Θα προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του Ντάρκο Ζόριτς. Μάλιστα ο νεαρός Μαυροβούνιος, που είχε βρεθεί κοντά στην οικογένεια του καθώς έγινε πατέρας, επέστρεψε στην Αθήνα για να προχωρήσει το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ.

Και... Μπράβο και μπακ

Όταν θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Ντίας και του Μεληκιώτη, η ΑΕΚ θα έχει συμπληρώσει τέσσερις προσθήκες στην χειμερινή αγορά. Αλλά δεν θα έχει ολοκληρώσει με τα... ψώνια της.

Την περίπτωση του Φεντερίκο Μπράβο στην ΑΕΚ εξακολουθούν να την δουλεύουν. Θεωρούν πως ο 23χρονος Αργεντινός χαφ είναι μια καλή ευκαιρία. Εκείνο που θέλουν να επιβεβαιώσουν, είναι πως δεδομένα μένει ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει... αύριο. Αν κάτι τέτοιο πιστοποιηθεί, τότε η ΑΕΚ θα προχωρήσει και στην απόκτηση του Μπράβο.

"Ποδαρικό" με δύο μεταγραφές για την ΑΕΚ

Επίσης είναι δεδομένο πως θα γίνει κίνηση για μεταγραφή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο για να προχωρήσει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας εκ των Ντίντακ ή Ντίας.

Η λογική λέει πως πιο εύκολο είναι το διαζύγιο με τον Ουρουγουανό. Δεν αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο, να υπάρξει ζήτημα με τον Ντίντακ. Παρόλο που η αποχώρηση του Ισπανού είναι πιο δύσκολη και παρόλο που κάτι τέτοιο προϋποθέτει την απόκτηση ενός βασικού αριστερού μπακ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φτιάχνει, «ψωνίζει» και ψάχνει τηνGenerationX
Ευχές με σπόντες από την ΑΕΚ
"Έσπασε" τα κοντέρ ο Βράνιες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ