EUROLEAGUE

EuroLeague: Το τεράστιο τρίποντο του Καλάθη και το τρελό σουτ του Πετρούσεβ δεσπόζουν στο Top-10 των playoffs

EuroLeague: Το τεράστιο τρίποντο του Καλάθη και το τρελό σουτ του Πετρούσεβ δεσπόζουν στο Top-10 των playoffs

Το Top-10 των playoffs της EuroLeague περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το απίθανο τρίποντο του Φίλιπ Πετρούσεβ στο Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, με την κορυφή να ανήκει στο κομβικό σουτ του Νικ Καλάθη στο Game 5 της Φενέρμπαχτσε με τη Μονακό.

Τα playoffs της EuroLeague προσέφεραν συναρπαστικές αναμετρήσεις, με την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Παναθηναϊκό AKTOR, τη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό να κλείνουν θέση στο Final Four του Βερολίνου.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση παρουσίασε τις δέκα πιο θεαματικές φάσεις από τη δράση των προημιτελικών, με τον Νικ Καλάθη να δεσπόζει στην κορυφή του Top-10 με το μεγάλο τρίποντο που σημείωσε στην παράταση του Game 5 ανάμεσα σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε.

Στις υπόλοιπες θέσεις της λίστας, ξεχωρίζουν η εντυπωσιακή τάπα του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στον Χασιέλ Ριβέρο, το κάρφωμα του ΜακΚίσικ, το απίθανο τρίποντο του Φίλιπ Πετρούσεβ και η επιβλητική τάπα του Μόουζες Ράιτ στον Γιάν Βέσελι.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ