ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα"

Τσάνας: "Να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας ομάδα κάτω των 20 θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ και θέλει να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Τσάνας

Η Εθνική μας ομάδα κάτω των 20 θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ και θέλει να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Τσάνας στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (29/5).

Παράλληλα τόνισε πως ο στόχος της Εθνικής Νέων είναι να στελεχώσει την Εθνική μας ομάδα των ανδρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τσάνας στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον όμιλο: " Ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος με έμπειρες ομάδες και με διαφορετική φιλοσοφία η κάθε μία μεταξύ τους. Με βάση τα χαρακτηριστικά τα δικά μας αλλά και των άλλων ομάδων, θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα επάξια γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον".

Για την παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ: " Είναι η πρώτη μας φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 και θα πάμε χωρίς πίεση καθώς έχουμε παίκτες με εμπειρία και ταλέντο. Για παράδειγμα οι Μπουχαλάκης, Μαυρίας, Καπίνο, Σταφυλίδης έχουν συμμετοχές και στο πρωτάθλημα αλλά και με τις Εθνικές. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες έχουν κληθεί και στην Εθνική Ανδρών.

Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία ώστε οι παίκτες να είναι υγιείς. Κατανοούμε το γεγονός πως δεν είναι εύκολο να φτάσεις ψηλά σε δύο σερί διοργανώσεις, μετά την περσινή επιτυχία στο Euro κάτω των 19".

Για τους αντιπάλους της Εθνικής: " Το Μεξικό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά ίσως και η καλύτερη. Είναι πρωταθλήτρια Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής και έχει στο παλμαρέ της 13 συμμετοχές σε αυτή τη διοργάνωση. Για να φτάσουν μέχρι εδώ δέχθηκαν μόλις ένα γκολ κάτι το οποίο τους κάνει επικίνδυνους. Το Μάλι αποτελείται από πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα γαλλικά πρωταθλήματα.

Υπερτερούν σε σωματικά προσόντα, δύναμη και ταχύτητα και για αφρικανική ομάδα έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Η Παραγουάη άφησε έξω την Αργεντινή, πράγμα που την κάνει ιδιαίτερα δυνατή.

Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας τους και είναι ομάδα με εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο από το δικό μας. Πιστεύω πως μπορούμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να χτυπήσουμε και τις 3 ομάδες".

Για τον στόχο της Εθνικής: " Σίγουρα ο στόχος είναι η στελέχωση της Εθνικής ανδρών. Ήδη υπάρχουν πολλά μέλη της ομάδας των ανδρών που προέρχονται από εμάς ή είναι ακόμα σε εμάς.

Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον ο αριθμός τους θα αυξηθεί. Εύχομαι πως μέσω του Παγκοσμίου ο Φερνάντο Σάντος να μπορέσει να δει τα θετικά στοιχεία των ποδοσφαιριστών μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ