ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι εκλεκτοί του Τσάνα για το Μουντιάλ

Οι εκλεκτοί του Τσάνα για το Μουντιάλ
INTIME SPORTS

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας U20 που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων 2013 της Τουρκίας. Δείτε την αποστολή

Ανακοινώθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Τσάνα, τα ονόματα των 23 παικτών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής U20 ενόψει της συμμετοχής του στο FIFA U-20 World Cup Turkey 2013.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Πέμπτη 30 Μαΐου (θα απουσιάσουν οι παίκτες που συμμετέχουν στα play-offs της Super League και οι Γούτας-Φούντας που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την elite round του EURO U-19), ενώ στην Τουρκία θα ταξιδέψουν 21 παίκτες.

Στην Εθνική Νέων U20 κλήθηκαν οι: Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), Νίκος Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Διαμαντάκος (Άρης), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Σωκράτης Διούδης (Άρης), Νίκος Γιαννακόπουλος (Πανιώνιος), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Γούτας (Skoda Ξάνθη), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Αντώνης Ράνος (Skoda Ξάνθη), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ) και Αλέξανδρος Κούρος (Πανιώνιος).

Η Εθνική θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με την Εθνική Ανδρών στις 31/5 (09.30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με την Εθνική Κ-20 της Σερβίας στις 7/6 (18.15) στο γήπεδο του Πανιωνίου και με την Εθνική Κ-20 της Γαλλίας στις 11/6 (21.45) στο Ρομοραντίν.

Οι προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά που θα είναι ανοικτές για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ είναι για τις 5/6 (ώρα 18.00), 14/6 (ώρα 18.00) και 16/6 (ώρα 18.00).

Η αποστολή θΑ αναχωρήσει για την πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας στις 18 Ιουνίου και ώρα 07.00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ