ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για τους δυσαρεστημένους υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο"

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους του Άρη ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας,

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάπτυξη του Μετρό, συγχαίροντας τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς του Άρη ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/05), ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση.

Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ