ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στις κλήσεις του Σκίμπε ο Τάσος Δώνης

Nice's Anastasios Donis and Schalke's Sascha Riether, left, challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner)
Nice's Anastasios Donis and Schalke's Sascha Riether, left, challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μπορεί οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής στη Βοσνία να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά σε αυτές θα βρίσκεται και ο Τάσος Δώνης.

Ο Τάσος Δώνης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τη Νις, η οποία τερμάτισε στην 3η θέση φέτος στο Σαμπιονά. Ο νεαρός πέτυχε πέντε γκολ φέτος και ειδικά τους τελευταίους μήνες ήταν πολύ καλός, με αποτέλεσμα ο Μίχαελ Σκίμπε να τον βάλει στο... μάτι.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, έχει συμπεριλάβει τον 20χρονο στην αποστολή της Εθνικής για το παιχνίδι με τη Βοσνία στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του Τάσου Δώνη στην Εθνική ανδρών, αφού έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Αν μη τι άλλο, είναι μια επιβράβευση για την πορεία του φέτος και τις εμφανίσεις του.

Χθες (22/5, το Sport24.gr είχε ενημερώσει πως εντός των ημερών η Νις αποφασίζει για το μέλλον του Δώνη και έκανε αναφορά στις σκέψεις του Σκίμπε για το νεαρό άσο και την γαλανόλευκη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ