STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της Τετάρτης

Τα γκολ της Τετάρτης
Μύγας Στάθης INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς της Τετάρτης για το πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Επτά την Τετάρτη για την 18η αγωνιστική. Ο Πανθρακικός επανήλθε στις νίκες απέναντι στην Κέρκυρα, ενώ ο Αστέρας "αυτοκτόνησε" στην έδρα του με τον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα η Ξάνθη έμεινε στο "Χ" με την Βέροια, ενώ ο Παναιτωλικός κέρδισε εύκολα τον ΟΦΗ.

Τέλος ο Παναθηναϊκός πήρε επαγγελματική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε την Καλλονή στην Μυτιλήνη.

Πανθρακικός - Κέρκυρα 1-0

Ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 την Κέρκυρα σε ένα ματς-θρίλερ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε ένα χρυσό τρίποντο στη μάχη για την παραμονή. Χαμένο πέναλτι οι Φαίακες!

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού με τον σκόρερ του χρυσού γκολ, Πέτριτς, να είναι οριακά σε θέση οφσάιντ και συνέχισε το νικηφόρο σερί του. Οι πράσινοι πήραν μια επαγγελματική νίκη κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας που είχε μόλις μια τελική.

Skoda Ξάνθη - Βέροια 2-2

Μετά από ένα χορταστικό σε γκολ και συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, Skoda Ξάνθη και Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στα Πηγάδια. Με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι από το ημίωρο.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3-1

Ο κατά πολύ ανώτερος από τον ΟΦΗ Παναιτωλικός νίκησε εύκολα με 3-1 στο Αγρίνιο και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στη Superleague. Επηρεασμένοι από τα πολλά προβλήματα οι Κρητικοί, που ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ, όμως τα λάθη του Θεοδωρόπουλου σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση της ομάδας έφεραν την ισοφάριση για την ομάδα των Ιωαννίνων. Δοκάρι στο 83' για τους Αρκάδες.

ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και έμεινε με δέκα παίκτες, όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Καλλονής. Έπιασε πέναλτι στο τέλος ο Ιτάντζ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ