STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Ζησόπουλος Τσουκαλάς Γκοϊάν INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ, όμως τα λάθη του Θεοδωρόπουλου σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση της ομάδας έφεραν την ισοφάριση για την ομάδα των Ιωαννίνων. Δοκάρι στο 83' για τους Αρκάδες.

Ωραίο παιχνίδι στην Τρίπολη. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα και πέτυχε δυο γρήγορα γκολ με τους Ρόλε και Μπαράλες. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του Στάικου Βεργέτη χαλάρωσε και γύρισε πίσω, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να ισοφαρίσει.

Ευθύνη στα γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων έχει και ο τερματοφύλακας, Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βέβαια στο πρώτο μέρος πραγματοποίησε δυο σπουδαίες επεμβάσεις. Έτσι αυτό το 2-2 μοιάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτ/νίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (Πάρα 81'), Γκοιάν, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Μουνάφο (Τιέ Μπι 65'), Γιαννιώτας, Ρόλε (Φερνάντες 81'), Μάσα, Μπαράλες.

ΠΑΣ (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Γιάκος (Ίλιτς 72'), Κοροβέσης (Σκόνδρας 83'), Τσάβες (Σαπαλίδης 72'), Μανιάς.

Γκολ: Ρόλε (14' σουτ), Μπαράλες (κεφαλιά 25') -- Κοροβέσης (σουτ 43', σουτ 77')

Κάρτες: Τσουκαλάς (κίτρινη 10'), Μπέριος (κίτρινη 74'), Σκόνδρας (κίτρινη 85'), Βελλίδης (κίτρινη 92')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Αστέρα. Ο Γιαννιώτας κινήθηκε ωραία στα δεξιά και προς την γραμμή της περιοχής, πάσαρε στον Ρόλε και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 14ο λεπτό. Βέβαια ευθύνη έχει και ο Βελλίδης, ο οποίος μάλλον μπερδεύτηκε και το έφαγε όρθιος.

Έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο 1-1, όμως ο Θεοδωρόπουλος είπε όχι στο σουτ του Γιάκου (το οποίο ήταν κακό). Οι Αρκάδες έκαναν νωρίς το 2-0 στο 25ο λεπτό. Μετά από λάθος διώξιμο του Ντάσιου, ο Βελλίδης απομάκρυνε όπως-όπως και ο Μπαράλες από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Και πάλι ο ΠΑΣ πήγε να μειώσει και πάλι ο Θεοδωρόπουλος ήταν εκεί. Ο Μανιάς έπιασε το ψαλιδάκι στο 36' όμως ο νεαρός γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ.

Μπήκε ξανά στο παιχνίδι

Στην τρίτη ευκαιρία του ΠΑΣ είχαμε και το γκολ. Αυτή τη φορά ο Θεοδωρόπουλος δεν έδιωξε καλά ένα γύρισμα του Τσάβες και ο Κοροβέσης από κοντά μείωσε σε 2-1 στο 43ο λεπτό. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 2-2, όμως το σουτ του Ντάσιου, μετά από πάσα του Τσάβες, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε αρκετά λεπτά αργότερα με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει για τον ΠΑΣ. Ο Κοροβέσης έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε του σουτ, ο Θεοδωρόπουλος μπόρεσε να διώξει σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-2 στο 83ο λεπτό με τον Μάσα, όταν το σουτ του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Βελλίδης την έδιωξε κόρνερ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να πιέζει για τη νίκη, όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Η φάση του αγώνα

Στις καθυστερήσεις του αγώνα τόσο ο Αστέρας όσο και ο ΠΑΣ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι στο 93' έφυγαν στην κόντρα, ο Μανιάς αντί να δώσει στον ολομόναχο Ίλιτς, πήγε να ντριμπλάρει και έχασε τη μπάλα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μάσα έπιασε καταπληκτικό σουτ, όμως ο Βελλίδης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο διαιτητής

Σε ένα ματς με ωραία εξέλιξη και γερά νεύρα, ο Στυλιάρας πέρασε απαρατήρητος.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Νίκος Κοροβέσης βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Πέτυχε δυο γκολ στην Τρίπολη και χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΣ.

Μας άρεσε

Έμπειρη ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα και δεμένη. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των παικτών του Αστέρα και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό.

Δεν μας άρεσε

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να γυρίζει πίσω από νωρίς. Μπορεί στα προηγούμενα παιχνίδια να μην το πλήρωσε, όμως απέναντι στον ΠΑΣ ήρθε η ισοφάριση με ευθύνη και του Θεοδωρόπουλου. Στη συνέχεια οι Αρκάδες πίεσαν για τη νίκη, αλλά ήταν ήδη αργά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ