STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Preview: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα τελευταία νέα για την αναμέτρηση Πανιώνιος-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη (17:15 NS1)

Εν μέσω οικονομικών προβλημάτων ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη με τον Μπερνάρ Κουμορτζί να αγωνίζεται πιθανότατα για τελευταία φορά με την φανέλα των "κυανέρυθρων". Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ορισμός προσωρινής διοίκησης απασχολεί τους ιθύνοντες της ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Στάθης Ρόκας θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του Πανιωνίου ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Όμο. Επίσης, ο Δημήτρης Πετκάκης, αν και εγκατέλειψε την προπόνηση της Πέμπτης, αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους και λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή.

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Διαιτητής: Κωνσταντινέας Πέτρος (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας)/Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου)

4ος: Στυλιάρας Δημήτριος (Αιτ/νίας)

Παρατηρητής: Καλαθένος Μιχαήλ (Δωδεκανήσου)

Καιρός: Δείτε τον καιρό εδώ.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν τα λεφτά του πρίγκιπα ώστε να προχωρήσει η αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς της ομάδας. Οι "πράσινοι" μετά την ήττα από τον Άρη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να μην χάσουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχαν πάρει. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους έκανε παρατηρήσεις στην προπόνηση της ομάδας και περιμένει τους παίκτες του βελτιωμένους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ