ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Οι φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους"

Φερέιρα: "Οι φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους"
INTIME SPORTS

Γκάζια του Φερέιρα στην προπόνηση για την είκονα με τον Αρη. "Μόνο οι φανέλες δεν κερδίζουν τους αγώνες" είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και τους ζήτησε να παίζουν με ψυχή.

Δυσαρεστημένος και απογοητευμένος ήταν από την εικόνα των ποδοσφαιριστών στην αναμέτρηση με τον Αρη, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Για τον λόγο αυτό στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς τους "έτριξε τα δόντια" λέγοντας πως δεν ήταν εικόνα αυτή ενώ ζήτησε να παίζουν με ψυχή.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο 65χρονος τεχνικός του "τριφυλλιού" είπε στους ποδοσφαιριστές του σε αυστηρό ύφος και ιδιαίτερα εκνευρισμένος:

"Είμαι απογοητευμένος από τη συνολική σας εικόνα. Δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που έγινε.

Το εννοώ αυτό που λέω και κυρίως απογοητεύτηκα γιατί σας είχα πει πως ο αντίπαλος μας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παίξει με ψυχή.

Και αυτό έκανε. Σας το είχα πει, αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν μπήκατε ποτέ στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πιστέψω την εικόνα που δείξατε.

Το ότι ήμασταν πρώτοι δεν σημαίνει τίποτα. Εσείς μπήκατε σαν να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν περιμένετε ότι μόνο οι φανέλες κερδίζουν τους αγώνες κάνετε μεγάλο λάθος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ