ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα με Τοτσέ και Ζέκα

Πρόβλημα με Τοτσέ και Ζέκα
Τοτσέ και Ζέκα INTIME SPORTS

"Πονοκέφαλος" για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς οι Τοτσέ και Ζέκα αντιμετωπίζουν κάποιους μικροτραυματισμούς. Έξτρα προπόνηση ο Καπίνο.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο είναι μία καλή ευκαιρία για τους πράσινους να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα με 3-1 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα προβλήματα ωστόσο που αντιμετωπίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αρκετά και θα πρέπει να περιμένει μέχρι το Σάββατο για να δει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεση του.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Τοτσέ αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα ο Ζέκα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Σάββατο για να δούμε την κατάσταση του. Έτσι ο δρόμος για τη βασική ενδεκάδα ανοίγει για τον Βίκτορ Βιτόλο που ψάχνει μία ευκαιρία για να δείξει την αξία του.

Έξτρα προπόνηση ο Καπίνο

Στα αξιοσημείωτα των τελευταίων ημερών είναι η έξτρα προπόνηση που κάνει εδώ και μέρες ο Στέφανος Καπίνο. Ο 17χρονος ταλαντούχος πορτιέρο είχε πρόβλημα με τα βολέ και κάνει εδώ και καιρό ενδυνάμωση στα πόδια με τα αποτελέσματα καθημερινά να είναι εμφανή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ