ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να δούμε τα λεφτά"

"Να δούμε τα λεφτά"
INTIME SPORTS

Δεν προχωράμε σε καμία κίνηση αν δεν δούμε τα χρήματα, λένε στο περιβάλλον του Τζίγγερ σχετικά με τα νέα δεδομένα στο θέμα του πρίγκιπα.

Η νέα παράταση που πήρε η υπόθεση απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βλάσης Τσάκας εντίνει τις ανησυχίες.

Η πλευρά του Σαουδάραβα μεγιστάνα θα εμφάνιζε τα 15.000.000 ευρώ κάτι που δεν έγινε την Πέμπτη ωστόσο διαβεβαίωσε πως σε τρεις εργάσιμες μέρες θα εμφανιστούν τραπεζικά έγγραφα ως πειστήρια.

Όπως αναμένονταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος Γιάννης Βαρδινογιάννης ενημερώθηκε για την ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα ωστόσο παρά τα όσα έχουν γίνει για την ώρα στην υπόθεση δεν τον απασχολούν. Μοναδικό θέμα που τον νοιάζει είναι η εμφάνιση των χρημάτων.

Να δει δηλαδή ο Τζίγγερ να μπαίνουν τα 15.000.000 ευρώ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, κάτι που οποιοσφήποτε το κάνει θα πάρει αμέσως το ποσοστό των μετοχών του, κάτι που ουσιαστικά φέρεται να βγαίνει και ως νόημα από τα λεγόμενά του στο περιβάλλον του.

"Εμείς περιμένουμε να δούμε τα λεφτά. Αν δεν τα δούμε δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε καμία κίνηση" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που μεταφέρθηκαν από τη πλευρά Βαρδινογιάννη σχετικά με το θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ