STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Δόξα Δράμας 1-0
INTIME SPORTS

Με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπεσέρα στο 82', ο ΠΑΣ πήρε εκδίκηση από την Δόξα Δράμας για την ήττα της Κυριακής, νικώντας την με 1-0.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας δύσκολα της Δόξας Δράμας με 1-0. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη είχαν την απόλυτη κυριαρχία της αναμέτρησης, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Αραβίδη, όμως τα βρήκαν σκούρα για να σκοράρουν.

Την λύση έδωσε ο Μπεσέρα, που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το πέναλτι-δώρο του Βέρτζου και χάρισε ένα τρίποντο-χρυσάφι στην ομάδα του.

Μ' αυτή τη νίκη, οι Γιαννιώτες, έφτασαν στους 21 βαθμούς και έτσι υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με την Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό. Αναμένεται να δούμε ένα θρίλερ στην προσπάθεια για τη σωτηρία. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία

Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"

Καιρός: Ασθενής βροχή

Διαιτητής: Σελίμος Σπυρίδων (Λακωνίας)

Α' Βοηθός: Γουργιώτης Σπυρίδων (Φθιώτιδας)

Β' Βοηθός: Δημητριάδης Λάζαρος (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής: Χατζής Γεώργιος (Δυτικής Αττικής)

Παρατηρητής: Νταμπώσης Δημήτριος (Πιερίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Τζημόπουλος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Λίλα (63' Τζάνης - 90+4' Κυριάκος), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο (72' Ντάσιος).

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Ψυχογιός, Γκαραγκλίδης (11' Ρούτσης), Βέρτζος, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι (46' Γελαδάρης), Λίμα, Ουέλιγκτον, Παπαδόπουλος, Αραβίδης, Κυβελίδης (89' Κοβάτσεβιτς).

Γκολ: 82' Μπεσέρα

Κίτρινες κάρτες: 90+4' Ντε Βινσέντι / 35' Αραβίδης, 68' Κυβελίδης, 76΄Ψυχογιός, 81' Βέρτζος, 85' Σέρεμετ

Κόκκινες κάρτες: 41' Αραβίδης

Ανασκόπηση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να πάρει εκδίκηση από την ήττα της Κυριακής και με τον κόσμο στο πλευρό του, ξεκίνησε το ματς πιο δυνατά και αποφασιστικά. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, είχαν την κατοχή της μπάλας, ήθελαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, όμως ο Λίλα δεν ήταν εύστοχος στο 7', ενώ και τις υπόλοιπες καλές στιγμές που δημιούργησαν δεν τις μετέτρεψαν σε γκολ (Βίλα 25', Μιχαήλ 30').

Από την άλλη πλευρά, οι Δραμινοί είχαν πολλές ατυχίες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μάκης Κατσαβάκης είδε τον Γκαραγκλίδη να αποχωρεί τραυματίας στο 11', ενώ μέσα σε 6 λεπτά (35'-41') ο Αραβίδης πήρε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Όσο για το επιθετικό κομμάτι, δημιούργησαν μονάχα μια καλή φάση στο 14' με τον Παπαδόπουλο, ενώ κατά τ' 'άλλα ήταν ακίνδυνοι. Μ' αυτά και μ' αυτά το πρώτο μέρος έληξε στο 0-0.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους Γιαννιώτες να πατούν τέρμα το γκάζι και να προσπαθούν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Έτσι λοιπόν, είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιουργούσαν παιχνίδι, είχαν κερδίσει την μάχη του κέντρου, αλλά δεν μπορούσαν να φτιάξουν ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν με νύχια και με δόντια το μηδέν στην εστία τους, όμως στο 81' ο Βέρτζος βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεσέρα, που λύτρωσε την ομάδα του χαρίζοντάς της τη νίκη. Άλλωστε στη συνέχεια, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν και εξακολουθούσαν να δέχονται πίεση από τον ΠΑΣ. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

MVP

Ο Μπεσέρα που με... ψυχρό αίμα ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αδύναμος κρίκος

Ο Βέρτζος που από ένα λάθος κατέστρεψε την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του επί 81 λεπτά. Ο άσος της Δόξας βρήκε τη μπάλα με το χέρι, έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΣ να σκοράρει (όπως και έγινε) και τελικά η ομάδα του έφυγε δίχως βαθμό από τα Γιάννενα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ