STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
INTIME SPORTS

Την τέταρτη νίκη της στη Superleague πέτυχε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο.

Με ένα γρήγορο γκολ από τον Κυβελίδη, μόλις στο 7ο λεπτό, η Δόξα Δράμας νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο και κατάφερε να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκεται πλέον στους 15 βαθμούς και απέχει 3 βαθμούς από τον ΠΑΣ και την Κέρκυρα.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ κακή εικόνα κι εξακολουθούν να βρίσκονται σε δεινή θέση όσον αφορά στην παραμονή τους στη Superleague.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Δόξα Δράμας - ΠΑΣ Γιάννινα

Ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κατσαβάκης): Ρόκα (75' Δαύκος), Ψυχογυιός, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Ρούτσης, Λίμα, Αραβίδης, Ουέλινγκτον, Καπέλ (46' Παπαδόπουλος), Κυβελίδης (87' Αμπουμπακάρι)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Πατσατζόγλου (46' Τζημόπουλος), Κώτσιος, Βάντερσον (26' Μιχαήλ), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Βίλα, Μπεσέρα, Μπακαγιόκο (46' Κυριάκος)

Σκόρερ: 7' Κυβελίδης

Κίτρινες κάρτες: Βέρτζος, Λίμα, Αραβίδης, Δαύκος / Ντε Βινσέντι, Βίλα

Ανασκόπηση αγώνα


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να χάνουν αμφότερες από μία καλή ευκαιρία. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Κυβελίδης βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ανάλογη ήταν η ευκαιρία του Γεωργίου στην απέναντι εστία, όμως αυτή τη φορά ο Ρόκα "καθάρισε" τη φάση.

Το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 7ο λεπτό, όταν η άμυνα του ΠΑΣ έκανε τραγικό λάθος, δίνοντας στον Κυβελίδη τη δυνατότητα να βγει απέναντι από τον Κηπουρό και να πλασάρει εύστοχα στην αριστερή του γωνία.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με μακρινά σουτ από τον Μπεσέρα, ωστόσο ο Αργεντίνος δεν βρήκε στόχο.

Η πίεση του ΠΑΣ συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο, αλλά οι Λίλα και Μπεσέρα δεν μπορούσαν να σημαδέψουν σωστά. Αυτό συνέβη μόνο μία φορά, στο 85', όταν ο Μπεσέρα πήρε μία κεφαλιά, αλλά ο Δαύκος, που νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Ρόκα, απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.


Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος για ακόμη μία φορά έστησε ιδανικά την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί, καθώς πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ "δώρο" από τον ΠΑΣ, αλλά στη συνέχεια ο τεχνικός τη Δόξας διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος διαχειρίστηκε λάθος τις αλλαγές του, εξαντλώντας τες από το 46ο λεπτό. Αυτό είχε σαν συνέπεια να κουραστούν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάτι που έγινε εμφανές μετά το 65ο λεπτό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ